![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I rūšies sutinku su Blackmirror. Šis forumas yra mažai mygtuką intensyvus. Be to, bendra tema jaučiasi kaip tai atjungti ir tai kartais labai lengva mane prarasti savo vietą puslapyje. Nuo forumas aspektas, ji jaučiasi kaip tai "per daug pjaustoma. Nematau, reikia turėti už Every Little Thing forumas. Išskyrus, kad viskas atrodo gerai:) -Betta |
|
| |||
| |||
| I'm happy like to kaip yra. galiu Hit bitų I wanna be kasimas, mygtukai yra šiek tiek klaidina, bet aš tiesiog ignoruoti em. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šie mygtukai yra skatinti gija per socialinės žymėjimas tinklalapis, toks kaip digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kas buvo idėja siekiant skatinti šio simpy svetainėje nusipelno ant nugaros pat:), tikiuosi jis gaus busier laikui bėgant, kad galėčiau atsakyti į daugiau klausimų
I kinda angomis man, kai visi man taip yra daugumoje Naujienos laiko: o Aš taip pat manau, kad REP sistema turėtų būti labiau pastebimas * Man patinka REP * garsiai juoktis Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Tai logiška dabar. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Taip suklupti beveik 3million vartotojai dabar ir sparčiai auga O kitas dalykas, manau, būtų labai patogu, šis forumas, jei ji būtų pasirašius tipo ką buvo galima pamatyti plakatus sistemų specifikacijas ir jų po apačios Something like this! Manau, kad būtų lengviau atsakyti į klausimą, tautų, jei žinotum, ką Stats jie;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Galite pridėti kompiuteryje statistika jūsų profilyje jau yra. |
|
| |||
| |||
| Citata:
* Tiesiog pasiūlymas * |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 sausis 2009 04:38 |
| Happy Halloween Visi! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1 lapkritis 2008 18:32 |
| Happy to be here! | DCustomComputers | Introduce yourself here | 9 | 11 rugsėjis 2008 08:31 |
| Laimingas čia | mtags244 | Introduce yourself here | 3 | 7 sausis 2008 19:45 |
| Naujųjų Metų visiems. | Chandler | Introduce yourself here | 4 | 2 sausis 2008 17:38 |
| Temos įrankiai | |
| |