![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I rodzaju uzgodnienia z Blackmirror. To forum jest mało intensywne przycisku. Również temat w ogóle czuje się jak jest odłączony i to czasami bardzo łatwe dla mnie stracę miejsce w witrynie.
Z forum aspekt, to czuje się jak jest "zbyt rozbierane". I nie widzi potrzeby posiadania forum dla każdego maleństwo. Poza tym wszystko wygląda dobrze:) -Betta |
|
|
|||
|
|||
|
Jestem szczęśliwy jak to jak to jest. mogę trafić bitów chcę bez kopania, przyciski są trochę mylące, ale ignorują em.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Te przyciski są za promowanie wątek poprzez społeczne zakładki witryny, takich jak digg.com.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Myślę, kto miał pomysł, aby promować tę witrynę StumbleUpon zasługuje na pat na odwrocie:), to miejmy nadzieję, będzie jak czas busier idzie tak mogę odpowiedzieć na pytania
I kinda otworami do mnie, kiedy wszystko co mam do przeczytania wiadomości jest najbardziej na czasie: o Sądzę również, że rep system powinien być bardziej zauważalny * Lubię REP * lol My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
To ma sens teraz.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak zająknąć ma obecnie prawie 3million użytkowników i zwiększa się w szybkim tempie
O coś innego Myślę byłoby idealne dla tego forum jest, gdyby miał podpis typu rzeczy można było zobaczyć plakaty i specyfikacji systemów dole po ich Coś takiego! Myślę, że łatwiej byłoby odpowiedzieć na pytanie narodami, jeśli wiedział, jakie statystyki mają;)
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
My System: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Możesz dodać PC statystyki w profilu już.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak mam kopalni dodaje I just think it łatwiej byłoby tak, jeśli ktoś widzi, że masz go w sig są bardziej prawdopodobne, aby dodać go, I would say I może sprawdzić liczbę ludności profile i będą nie ma tam nic napisane
* Just a suggestion * |