![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am facut un fel de acord cu Blackmirror. Acest forum este un pic-buton intensiv. De asemenea, în temă, în general, se simte ca este deconectat şi, uneori, este foarte uşor pentru mine să-mi pierd locul in site. De la un forum aspect, se simte ca este "prea hăcui". Eu nu văd o nevoie de a avea un forum pentru fiecare lucru mic. Altul decât cel în care, totul pare bine:) -Betta |
|
| |||
| |||
| Sunt fericit ca-l aşa cum este. Nu pot lovit de biţi Vreau fără a săpat, butoane sunt un pic confuz, dar eu doar le ignora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceste butoane sunt de promovare a unui fir de marcare sociale printr-un site, cum ar fi digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că oricine a avut ideea de a promova acest site-ul de pe StumbleUpon merită o bate pe umăr:), sperăm că acesta va fi busier ca timpul trece prin aşa că pot răspunde la mai multe întrebări
Am cam bores mine, atunci când tot ce am pentru a citi este vestea cea mai mare de timp: o Eu cred de asemenea că rep de sistem ar trebui să fie mai notabile * Îmi place rep * hohot de râs Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Asta are sens acum. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Da împiedicare a aproape 3million utilizatorii acum şi se dezvoltă rapid O alt lucru cred că ar fi mare pentru acest forum este în cazul în care acesta a avut o semnatura au fost de tip lucru ai putea vedea afişe sistemelor specs şi în partea de jos a lor post Ceva de genul asta! Cred ca ar fi mai uşor pentru a răspunde la întrebarea popoare daca ai sti ce statisticile pe care le-au;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Puteţi adăuga PC statistici în profilul dvs. deja. |
|
| |||
| |||
| Da, am adăugat meu Cred că ar fi mai uşor de genul asta, daca cineva vede pe care le-aţi-l în sig acestea sunt mult mai probabil să adăugaţi-l în sine, aş spune că am putut verifica o serie de popoare profile acum şi vor nu au nimic scris acolo * Doar o sugestie * |