![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I druh súhlasiť s Blackmirror. Toto fórum je trochu-tlačidlo intenzívne. Tiež tému všeobecne pripadá ako je odpojený a je to niekedy veľmi jednoduché pre mňa stratil svoje miesto na webe. Od fórum aspekt, to cítia rovnako ako je to "príliš rozřezat". Nevidím potrebu, aby sa fórum pre každú maličkosť. Iné, než to, že všetko sa zdá pokutu:) -Betty |
|
| |||
| |||
| Som rád, rovnako ako to, ako je. môže zasiahnuť aj bity chcem bez kopanie, tlačidlá sú trochu mätúci, ale já prostě ignorovat je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tieto tlačidlá sú na podpore vlákno cez sociálne bookmarking stránky, ako digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že kto by mal nápad na podporu týchto stránkach o StumbleUpon zaslúži poplácání po chrbte:), snad to bude mať rušnějších postupom času, aby som mohol odpovedať na ďalšie otázky
| |||
| |||
| To dáva zmysel teraz. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Jo klopýtnou takmer 3million užívateľov dnes rýchlo rastie Oh ďalšiu vec, myslím, že by bolo skvelé pre toto fórum je, keby do podpisu typ, čo ste mohli vidieť na plagátoch systémov špecifikácie a dno svojich post Niečo takého! Myslím si, že by bolo jednoduchšie, aby odpovedali na otázku, či ľud vedel, čo štatistiky majú;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Môžete pridať PC štatistiky už vo svojom profile. |
|
| |||
| |||
| Jo jsem dolu pridanej Myslím, že by bolo jednoduchšie, rovnako ako to, že keď niekto vidí, že ste ho vo svojej sig majú väčšiu pravdepodobnosť, že ju pridať sami, povedal by som ja mohol skontrolovať počet obyvateľov profily teraz a budú nemá nič písomného tu * Len náznak * |