![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И какве слажете са Блацкмиррор. Овај форум је мало-буттон интензивне. Такође, тема генерално се осећа као да је искључен, а понекад и врло лако за мене да изгуби место у мом месту. Из форума аспект, она се осећа као да је "превише разрезати". Не видим потребу да има форум за сваку малу ствар. Осим тога, све изгледа фино:) Бетта -- |
|
| |||
| |||
| Драго ми се свиђа како је. ја могу притиснути битова желим без Копања, дугмад су помало збуњујуће, али ЈА праведан занемарити ем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти су дугмад за промовише тхреад путем Социал Боокмаркинг сите као што су дигг.цом.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да ко год је имао идеју да се промовишу на овој страници Стумблеупон заслужује тапкање на леђа:), надамо се да ће доћи бусиер како време пролази тако да сам по могу одговорити на више питања
| |||
| |||
| То има смисла сада. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Да Спотичемо је готово 3миллион корисници сада и расте врло брзо Ох другу ствар мислим да би било сјајно за овај форум је ако је потпис тип ствар коју су могли видети плакати системи наочари и дну њихове пост Нешто попут ове! Мислим да би лакше одговорити на питање народа ако је знао шта статс су;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Можете додавати ПЦ статс већ у свом профилу. |
|
| |||
| |||
| Да ли моје додао сам само мислим да би било лакше да ми, ако неко други види да имате на свом сиг су више вероватно да ће га додати себе, рекао бих ја могла да проверите бројним народима профили сада и они ће не постоји ништа писано * * Само предлог |