![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ніби згоден з Blackmirror. Цей форум є маленької кнопки інтенсивним. Крім того, тема в загальному відчуває себе він відключений, і це іноді дуже легкий для мене втратити своє місце на сайті. Від форуму аспекті, здається, що це "дуже різати". Я не бачу необхідності мати форум для кожної дрібниці. Крім цього, всі начебто нормально:) Бетта -- |
|
| |||
| |||
| Я щаслива, як все як є. Я можу Hit біти я хочу без риття, кнопки трохи заплутаним, але я просто ігнорувати Em. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ці кнопки призначені для заохочення потоку через соціальні закладки такі як digg.com.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, у кого є ідеї щодо сприяння цього сайту на Stumbleupon заслуговує поплескування по спині:), ми сподіваємося, він буде зайнятий отримати як проходить час, щоб я міг відповісти на більшу кількість питань
| |||
| |||
| Це має сенс зараз. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Так спотикатися майже 3million користувачів зараз і швидко росте Та ще я думаю, було б більше на цьому форумі є, якщо б річ підпису роду були можна було побачити плакати системах специфікації і в нижній частині свого поста Щось на зразок цього! Я думаю, було б легше відповісти на питання, якщо народи ви знали, що статистика у них;) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Ви можете додати статистику ПК у вашому профілі вже. |
|
| |||
| |||
| Та в мене своя додав Я просто думаю, було б легше, як, що, якщо хтось ще бачить, що у вас є її в SIG вони, швидше за все, щоб додати його собі, я хотів би сказати, що я можу перевірити кількість людей, профілі тепер і вони будуть не мати нічого там написано * Просто пропозиція * |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| З Новим роком! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 січня 2009 04:38 |
| Happy Halloween Все! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1 листопада 2008 18:32 |
| Рада бути тут! | DCustomComputers | Тут Introduce Yourself | 9 | 11 вересня 2008 08:31 |
| Рада бути тут | mtags244 | Тут Introduce Yourself | 3 | 7 січня 2008 19:45 |
| З Новим Роком всіх. | Чандлер | Тут Introduce Yourself | 4 | 2 січня 2008 17:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |