по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Доволна ли си? Нещастна? Кажете ни.

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юли 2007, 07:08
Администратор Група

А отбележи предложение, но, както с профила Статисистики той зависи от хората, попълването им по никакъв начин.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 юли 2007, 04:32
Модератор Група

Друга добра възможност е да се имат отговор конци раздел за падащото в Бързи връзки раздела

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25 юли 2007, 04:47
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от SocialWarfare View Post
Друга добра възможност е да се имат отговор конци раздел за падащото в Бързи връзки раздела
Ще получите право на нея.
Old 25 юли 2007, 04:54
Администратор Група

Ако отидете-на "Бързи връзки" падащото меню на навигационната лента вече можете да изберете отговор конци.

Благодарности.
Old 25 юли 2007, 04:59
Модератор Група

Сладки, прекрасна малка особеност
Благодаря:)

Old 7 август 2007, 10:35
Забранени група

Аз мисля, че съм повече от щастлив ..... пътя TCF се разраства, мисля, че му наистина страхотно за този вид работа!
Old 8 август 2007, 19:57
Модератор Група

Възможно ли е да филтрирате без отговор точка, така че да не показвате новини? Това би направило по-лесно за навигация

Old 9 август 2007, 00:39
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от SocialWarfare View Post
Възможно ли е да филтрирате без отговор точка, така че да не показвате новини? Това би направило по-лесно за навигация
Да, но хората могат да се отговори и коментари на новини и ако хората го направя, ще престанат да се показват във всеки от търсенето, така ще получите силно игнорирани, ако е изключена от търсенето.

То не е различно като товар на нормалната теми не е в интерес, просто трябва да разкалвам чрез да бъдат честни.

Те също са означени като дързостно новини.

Някои ще твърдят, че това е губене на пространството, но аз го намерите много полезна при водене с това, което е горещо в момента.
Old 16 август 2007, 05:57
Член Група

Аз нов тук, така Не знам дали това е било отчетено в миналото, но всяка конкретна причина, защо там не е за продажба или искаше точка?
Old 16 август 2007, 06:03
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от skinnyman9000 View Post
Аз нов тук, така Не знам дали това е било отчетено в миналото, но всяка конкретна причина, защо там не е за продажба или искаше точка?
Защото той се злоупотребява със спам и боклуци и създава много работа за администраторите.

Другата причина е, че хората се регистрират само за да продава, и печалбата от трафика, ние предлагаме и паразити дразня мен.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc