![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια σημείωσε την πρόταση, αλλά, όπως και με το προφίλ stats είναι τα άτομα που εξαρτώνται από την πλήρωσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια άλλη δυνατότητα θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τμήμα για τις αναπάντητες μηνυματοσειρές το drop down στο Quick Links καρτέλα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Θα πάρω το δικαίωμα σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Αν πας να το "Quick Links" κυλιόμενο πλαίσιο για την Navbar μπορείτε τώρα να επιλέξετε αναπάντητα κλωστές. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Γλυκό, όμορφη μικρή χαρακτηριστικό Ευχαριστώ:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είμαι περισσότερο από χαρούμενος με τον τρόπο ..... TCF αυξάνεται, θεωρώ ότι η πραγματικά μεγάλη για τέτοια πράγματα!! |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν να φιλτράρετε τα αναπάντητα θέσεις τμήμα, ώστε να μην εμφανίζει ειδήσεις; Θα καταστήσει ευκολότερη την πλοήγηση Ευχαριστώ:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν είναι διαφορετικό από το να φορτίο της κανονικής θέματα δεν ενδιαφέρουν, απλώς πρέπει να συγχύζομαι μέσα για να είμαστε ειλικρινείς. Επίσης, είναι χαρακτηρισμένη ως γενναία νέα. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα είναι ένα απόβλητο του διαστήματος, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο όταν συμβαδίζουν με ό, τι είναι hot αυτή τη στιγμή. |
|
| |||
| |||
| Ι νέα εδώ έτσι dont γνωρίζω αν αυτό έχει καλυφθεί στο παρελθόν, αλλά κανένα ιδιαίτερο λόγο ως προς το γιατί δεν υπάρχει για την πώληση ή τμήμα ήθελε; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ο άλλος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι εγγραφείτε μόνο για την πώληση και το κέρδος από την κίνηση μας, και τα παράσιτα ενοχλούν εμένα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλή χρονιά σε όλους! | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 10 | 15 Ιαν 2009 04:38 |
| Όλα Happy Halloween! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 10 | 1ο Nov 2008 18:32 |
| Ευτυχισμένο να είναι εδώ!! | DCustomComputers | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 9 | 11 Σεπ 2008 08:31 |
| Χαρά μου να βρίσκομαι εδώ | mtags244 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 7 Ιαν 2008 19:45 |
| Καλή Χρονιά σε όλους. | κηροποιός | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 2η Ιαν 2008 17:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |