![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O sugestie a observat, dar, ca şi în cazul de profil stats este în funcţie de oameni, în completarea ei, oricum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O altă caracteristică bună ar fi aceea de a avea un răspuns fire secţiune pe verticală, în tab-ul Quick Links
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Voi primi dreptul de pe ea. |
|
| |||
| |||
| Dacă te-la "Legături rapide" verticală caseta pe navbar acum aveţi posibilitatea să selectaţi fără răspuns fire. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Dulce, minunat mica facilitate Mulţumesc:)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cred că eu sunt mai mult decât fericit ..... modul TCF este în creştere, cred că ei cu adevărat mare pentru acest gen de lucruri! |
|
| |||
| |||
| Este posibil pentru a filtra de posturi secţiune fără răspuns, astfel încât să nu se afişează ştiri? S-ar face mai uşor de navigat Mulţumesc:)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citat:
Este diferit pentru a nu avea o sarcină normală de subiecte de interes, nu, doar sa de mântuială, prin care urmează a fi cinstit. Acestea sunt, de asemenea, cu curaj etichetat ca ştiri. Unii ar spune că este o pierdere de spaţiu, dar îmi este foarte util atunci când ţine pasul cu ceea ce este hot in acest moment. |
|
| |||
| |||
| Am noi aici, aşa că am dont ştiu dacă acest lucru a fost reglementat în trecut, dar nici un motiv de ce nu este de vânzare sau o secţiune a vrut? |
|
| |||
| |||
| Citat:
În alt motiv este ca oamenii sa te inregistrezi doar de a vinde şi de profit din trafic care le oferim, paraziţi şi mă enervez. |