![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Този достатъчно справедлива, тъй като това е доста много това, което щеше да го използва за LOL. Други форуми I посещението са разрешили форум рекламодатели. Те имат за продажба точка, но само упълномощени потребители могат да рекламирате / продават там и на форума получава процент от приходите от продажби в рамките на форум, просто една идея. Аз работя за голяма компания, така от време на време да се предлага от външни фирми, те често включват изчислителни устройства. За пример, ще получите 40% от неща като USB памет, щеки и SD карти. Беше просто идея да премине тези спестявания към потребителите тук, тъй като ние можем да неограничен размер на тези елементи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато стигнем busier ние вероятно ще се въведе някаква форма на продажба на членството.
| |||
| |||
| Цитат:
Сделките се чрез нашата компания имейл адрес и ние за тях чрез електронна поща, така че те ще трябва да се поръча чрез себе си, тъй като те се доставят на нас по време на работа. Аз съм с надеждата да започне продажбата им на Ebay макар веднъж да си сметка сортирани Навън. |
|
| |||
| |||
| Аз съм щастлива с проектирането, тези малки изображения (Мисля за социални Маркиране) са толкова сладък. Аз съм тук, за да научите повече за компютър и информация е всичко, което се нуждаете. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Харесвам сайта доста и да намерят оформлението много по-добре от други.
Намирам за навигация на форумите много лесно. Има едно нещо, макар и Im страхувам да го кажа, защото знам, че са популярни, но ......I DONT като smileys. В "объркан" и "заблуждават" са в основата на едно и също нещо и "Roll Eyes" изглежда точно като на "Усмивка" Също така Не знам какво значи "Wub" е и тя изглежда като "Roll Eyes". О, да и те са прекалено голям. Ами този моя усмивка bashing над моля DONT се . LOL Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Аз доста като този сайт, това е доста активен, може да получите отговори бързо. Единствената ми стисвам нещо се прави от време на време в сайта ми CPU скочи до 100% в пъти (не с опит с всеки друг сайт). Аз съм с най-новия Firefox. |
|
| |||
| |||
| Имам предложение е да се добави Чат бокс. |
|
| |||
| |||
| Освен ако не е "Аз съм го пропуснали някъде, аз мога да намеря всяко споменаване на частни съобщения. Може ли да предложа въвеждането на лични съобщения (PM "и). Това би било доста полезно за контакт Admin / Модификации др Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Когато сте х сума на длъжностите и да е бил член за х броя на дните, вие автоматично се повиши. Благодаря за другите държави коментари, всички надлежно отбелязано. |
|
| |||
| |||
| Колко пунктове и ден ми трябва, така че не мога PM? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Честита Нова Година на всички! | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 10 | 15 Jan 2009 04:38 |
| Честит Halloween Всички! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 10 | 1-во Nov 2008 18:32 |
| Беше ми приятно да бъда тук! | DCustomComputers | Представете Yourself Тук | 9 | 11 Сеп 2008 08:31 |
| Честит да е тук | mtags244 | Представете Yourself Тук | 3 | 7 Jan 2008 19:45 |
| Честита Нова Година на всички. | бакалин | Представете Yourself Тук | 4 | 2-ро Jan 2008 17:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |