по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Доволна ли си? Нещастна? Кажете ни.

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 август 2007, 06:09
Член Група

Default Доволна ли си? Нещастна? Кажете ни.

Този достатъчно справедлива, тъй като това е доста много това, което щеше да го използва за LOL.

Други форуми I посещението са разрешили форум рекламодатели. Те имат за продажба точка, но само упълномощени потребители могат да рекламирате / продават там и на форума получава процент от приходите от продажби в рамките на форум, просто една идея.

Аз работя за голяма компания, така от време на време да се предлага от външни фирми, те често включват изчислителни устройства. За пример, ще получите 40% от неща като USB памет, щеки и SD карти. Беше просто идея да премине тези спестявания към потребителите тук, тъй като ние можем да неограничен размер на тези елементи.
Old 16 август 2007, 06:47
Администратор Група

Когато стигнем busier ние вероятно ще се въведе някаква форма на продажба на членството.

А междувременно, ако дарят можете да добавите връзка към Вашата фирма във вашия подпис.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 август 2007, 06:59
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Ние получаваме busier ние вероятно ще се въведе за някои от продажната членство.

А междувременно, ако дарят можете да добавите връзка към Вашата фирма във вашия подпис.
Това звучи като добра идея за мен!

Сделките се чрез нашата компания имейл адрес и ние за тях чрез електронна поща, така че те ще трябва да се поръча чрез себе си, тъй като те се доставят на нас по време на работа.

Аз съм с надеждата да започне продажбата им на Ebay макар веднъж да си сметка сортирани Навън.
Old 13 Sep 2007, 18:45
Новите държави Група

Аз съм щастлива с проектирането, тези малки изображения (Мисля за социални Маркиране) са толкова сладък. Аз съм тук, за да научите повече за компютър и информация е всичко, което се нуждаете.
Old 13 Sep 2007, 20:23
Номер на групата

Харесвам сайта доста и да намерят оформлението много по-добре от други.
Намирам за навигация на форумите много лесно.
Има едно нещо, макар и Im страхувам да го кажа, защото знам, че са популярни, но ......I DONT като smileys.
В "объркан" и "заблуждават" са в основата на едно и също нещо и "Roll Eyes" изглежда точно като на "Усмивка" Също така Не знам какво значи "Wub" е и тя изглежда като "Roll Eyes". О, да и те са прекалено голям.
Ами този моя усмивка bashing над моля DONT се . LOL

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 14-ти септември 2007, 05:56
Член Група

Аз доста като този сайт, това е доста активен, може да получите отговори бързо.

Единствената ми стисвам нещо се прави от време на време в сайта ми CPU скочи до 100% в пъти (не с опит с всеки друг сайт). Аз съм с най-новия Firefox.
Old 14-ти септември 2007, 22:25
Член Група

Имам предложение е да се добави Чат бокс.
Old 17-ти септември 2007, 21:22
Член Група

Освен ако не е "Аз съм го пропуснали някъде, аз мога да намеря всяко споменаване на частни съобщения.

Може ли да предложа въвеждането на лични съобщения (PM "и). Това би било доста полезно за контакт Admin / Модификации др

Почит Хауърд.
Old 18-ти септември 2007, 05:22
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от howardhopkinson View Post
Освен ако не е "Аз съм го пропуснали някъде, аз мога да намеря всяко споменаване на частни съобщения.

Може ли да предложа въвеждането на лични съобщения (PM "и). Това би било доста полезно за контакт Admin / Модификации др

Почит Хауърд.
Нови членове могат да не се използва за спиране PM spammers.

Когато сте х сума на длъжностите и да е бил член за х броя на дните, вие автоматично се повиши.

Благодаря за другите държави коментари, всички надлежно отбелязано.
Old 18-ти септември 2007, 07:25
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Нови членове могат да не се използва за спиране PM spammers.

Когато сте х сума на длъжностите и да е бил член за х броя на дните, вие автоматично се повиши.

Благодаря за другите държави коментари, всички надлежно отбелязано.
Колко пунктове и ден ми трябва, така че не мога PM?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Честита Нова Година на всички! evilfantasy Изключено Тема Дискусия 10 15 Jan 2009 04:38
Честит Halloween Всички! KanoakaVirus Изключено Тема Дискусия 10 1-во Nov 2008 18:32
Беше ми приятно да бъда тук! DCustomComputers Представете Yourself Тук 9 11 Сеп 2008 08:31
Честит да е тук mtags244 Представете Yourself Тук 3 7 Jan 2008 19:45
Честита Нова Година на всички. бакалин Представете Yourself Тук 4 2-ро Jan 2008 17:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc