![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je dost reálné, protože to je moc hezké, co jsem ji používat pro, lol. Další fóra i návštěva mít povolené fórum inzerentů. Mají k prodeji části, ale pouze oprávněné členy mohou propagovat / prodat tam, a na fóru se procento ze zisku dosaženého z prodeje ve fóru, jen nápad. I práce pro velké společnosti, tak čas od času dostáváme nabídky od externích firem, často patří výpočetní techniky. Například, máme 40% z ceny věci jako USB paměťové karty a SD karty. Byl jen nápad přenést tyto úspory na uživatele na tu, jak můžeme získat neomezené množství těchto věcí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když se dostaneme rušnějších budeme pravděpodobně zavedou nějakou formu prodeje členství.
| |||
| |||
| Citace:
Zabývá se přijít přes naši společnost e-mailovou adresu a my objednat prostřednictvím e-mailu, takže by bylo nutné objednat přes sebe, jak se dostanou k nám na dodané práce. Já jsem doufal, že na začátku prodeje je na ebay i když se jednou dostanete na můj účet řazený ven. |
|
| |||
| |||
| Jsem spokojený s návrhem, ty malé obrázky (myslím, že pro sociální bookmarking), jsou tak roztomilý. Já jsem se na další informace o počítači a informace je vše co potřebujete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád hodně místa a najít lepší uspořádání než mnohé jiné.
Najít plavbu na fórech velmi snadné. Existuje jedna věc, když Im a strach, že to říkám, protože vím, že jsou populární, ale ......I dont jako smajlíky. Na "zmatená" a "err" ty jsou v podstatě totéž a "Roll Eyes" vypadá stejně jako na "Smile" Také I dont vědět, co se "Wub" je, a vypadá to, "Roll Eyes". Jo, a jsou příliš velká. Tak to je můj smajlík třísknutí nad prosím dont dostat . lol Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I docela rád tyto stránky, je to dosti aktivní, můžete získat odpověď rychleji. My jen remcání je něco dělá místě občas se moje CPU skákat až 100% v čase (není to zkušených s žádnou jinou webovou stránku). Já jsem za použití nejnovějších Firefox. |
|
| |||
| |||
| A návrhy jsem se přidat Shoutbox. |
|
| |||
| |||
| I ", pokud jsem to někde chyběl, mohu` t najít žádný odkaz na soukromých zpráv. Mohu navrhnout zavedení soukromé zprávy (pm `s). To by bylo velmi užitečné pro kontaktování admin / mods atd. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Máte-li x množství pracovních míst a byla členkou za x počet dnů, budete automaticky aktualizován. Díky za další člen komentáře, vše řádně poznamenat. |
|
| |||
| |||
| Kolik pracovních míst a dnů potřebuji, takže můžu PM? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Happy New Year To All! | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 10 | 15. leden 2009 04:38 |
| Happy Halloween Všechny! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 10 | 1. listopadu 2008 18:32 |
| Šťastná, že jsem tady! | DCustomComputers | Představte Yourself Zde | 9 | 11. Září 2008 08:31 |
| Šťastná, že jsem tady | mtags244 | Představte Yourself Zde | 3 | 7. ledna 2008 19:45 |
| Happy New Year to všichni. | Chandler | Představte Yourself Zde | 4 | 2. ledna 2008 17:38 |
| Thread Nástroje | |
| |