![]() |
|
| |||
| |||
| Thats πάλι καλά γιατί αυτή είναι λίγο πολύ αυτό που επρόκειτο να το χρησιμοποιήσει για, lol. Άλλα φόρουμ i επίσκεψη έχουν επιτρέψει φόρουμ διαφημιστές. Έχουν ένα τμήμα για πώληση αλλά μόνο εξουσιοδοτημένα μέλη μπορούν να διαφημίζουν / πωλούν εκεί, και το φόρουμ παίρνει ένα ποσοστό του κέρδους από τις πωλήσεις εντός του φόρουμ, μόνο μια ιδέα. Δουλεύω για μια μεγάλη επιχείρηση, ώστε με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε προσφέρει από εξωτερικές εταιρίες, αυτές περιέχουν συχνά υπολογιστικού εξοπλισμού. Για παράδειγμα, θα έχουμε 40% off πράγματα όπως USB Memory Sticks και κάρτες SD. Ήταν απλώς μια ιδέα για να περάσει η εξοικονόμηση σε χρήστες για την εδώ, όπως έχουμε απεριόριστο αριθμό των ειδών αυτών. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν φτάσουμε busier πιθανότατα θα εισαγάγει κάποια μορφή πώλησης του μέλους.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η ασχολείται μέσω της εταιρείας μας e-mail και εμείς για τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε θα πρέπει να παραγγελθεί μέσω εμού ως πάρουν παραδοθεί σε μας στην εργασία. Είμαι ελπίζοντας να αρχίσουν να τα πωλούν σε ebay αν και μία φορά έχω υπόψη μου διευθετηθεί. |
|
| |||
| |||
| Είμαι ικανοποιημένος με το σχεδιασμό, εκείνες τις μικρές εικόνες (νομίζω για την κοινωνική bookmarking) είναι τόσο χαριτωμένα. Είμαι εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληροφορίες του υπολογιστή και είναι όλα όσα χρειάζονται. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσει πολύ το χώρο και να βρούμε την καλύτερη εμφάνιση από πολλούς άλλους.
Θεωρώ ότι η πλοήγηση του φόρουμ πολύ εύκολο. Υπάρχει ένα πράγμα αν και Im φοβόμαστε να πούμε ότι, επειδή γνωρίζω ότι είναι δημοφιλείς, αλλά ......Ι dont όπως το φατσούλες. Η «σύγχυση» και «πλανώμαι" αυτά είναι βασικά το ίδιο πράγμα και το "Roll Eyes" δείχνει ακριβώς όπως το "Χαμόγελο" Επίσης Ι dont ξέρει τι "Wub" είναι και αυτό μοιάζει με "Roll Eyes". Ναι και είναι πολύ μεγάλο. Λοιπόν thats smiley bashing πάνω μου παρακαλώ dont get . lol Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα πολύ αυτό το site, είναι αρκετά ενεργό, μπορεί να λάβει μια απάντηση γρήγορα. Η μόνη μου gripe είναι κάτι που κάνει το χώρο κατά καιρούς μου κάνει άλμα CPU έως 100% σε ώρες (που δεν συναντώνται με οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο). Είμαι χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη Firefox. |
|
| |||
| |||
| Μια πρόταση που έχω είναι να προστεθεί μια ShoutBox. |
|
| |||
| |||
| Αν δεν έχω I `ξέφυγε κάπου, μπορώ να τ` βρείτε οποιαδήποτε αναφορά σε ιδιωτική μηνυμάτων. Μήπως Προτείνω την εισαγωγή της ιδιωτικής μηνύματα (pm `s). Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο για την επικοινωνία με το admin / mods κλπ. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όταν έχετε x ύψος των θέσεων και να έχουν ένα μέλος για x αριθμό ημερών που σας αυτόματα αναβαθμίζεται. Ευχαριστώ για το άλλο μέλος, όλοι δεόντως υπόψη. |
|
| |||
| |||
| Πόσες θέσεις και τις ημέρες που χρειάζομαι ώστε να μπορέσω να ΑΣ; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλή χρονιά σε όλους! | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 10 | 15 Ιαν 2009 04:38 |
| Όλα Happy Halloween! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 10 | 1ο Nov 2008 18:32 |
| Ευτυχισμένο να είναι εδώ!! | DCustomComputers | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 9 | 11 Σεπ 2008 08:31 |
| Χαρά μου να βρίσκομαι εδώ | mtags244 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 7 Ιαν 2008 19:45 |
| Καλή Χρονιά σε όλους. | κηροποιός | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 2η Ιαν 2008 17:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |