![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Taj sajam dovoljno jer je ljepušan velik dio što JA je pošla da ga koristite, lol.
Drugi forumi i posjete su ovlašteni forum oglašivača. Imaju za prodaju section ali samo ovlašteni članovi mogu oglašavati / prodati tamo i forum dobiva postotak dobiti od prodaje unutar forum, samo jedna ideja. Sam raditi za velike kompanije, tako s vremena na vrijeme dobili smo ponude iz vanjskih tvrtki, te često uključuju computing opreme. Na primjer, dobiti 40% off stvari poput USB štapićima i SD memorijsku karticu. Ideja je bila samo da prođe ova štednja na korisnici na ovamo, kao što možemo dobiti neograničeni iznos od ove stavke. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kada smo dobili busier ćemo vjerojatno uvesti neki oblik prodaje članstva.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Bavi se dolazi kroz našu tvrtku e-mail adresu i mi ih naručiti putem e-pošte, tako da bi trebalo kroz naručio sebi kao oni dobiti dostavljen nam se na posao. Im 'nadajući da počnete prodaje ih na ebay iako nekad ja dobiti moj račun sortirane out. |
|
|
|||
|
|||
|
Im 'sretan sa dizajnom, one malo slika (mislim za Social Bookmarking) su tako slatko. Ja sam ovdje da bi saznali više informacija o računalu i sve mi je potrebno.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sviđa mi se stranica i pronaći mnogo izgleda bolje od mnogih drugih.
JA nađi prema orijentacija na forumima vrlo lako. Postoji jedna stvar ipak Im i bojao se to reći, jer znam da su popularni, ali ......JA dont poput smileys. The "zbunjeni" i "griješiti", one su u osnovi ista stvar i "Roll Eyes" izgleda isto kao i "Osmijeh" I ja dont znati što "Wub" je i to izgleda kao "Roll Eyes". Oh yeah i oni su prevelika. Pa taj moj smješko bashing preko molimo dont get . lol
My System: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
I dosta mi ovaj site, to je prilično aktivno, mogu dobiti odgovor brzo.
Moj je samo kukati nešto izradu stranica povremeno učini moj CPU Skoči upto 100% na vrijeme (ne iskusan je s bilo kojim drugim web stranici). Im 'koristeći najnovije Firefox. |
|
|
|||
|
|||
|
Imam prijedlog je da dodate shoutbox.
|
|
|
|||
|
|||
|
Osim ako sam `ve Propustili ga negdje, I can` t nađi prema bilo koji referenca na privatne poruke.
Predlažem da bi uvođenje privatnih poruka (pm `e). To će biti vrlo korisno za kontaktiranja admin / MODs itd. Regards Howard. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Kada imate x iznos postovi su bili i član za x broj dana ti se automatski nadograđuje. Hvala za komentare drugih članica, sve propisno navedeno. |
|
|
|||
|
|||
|
Koliko postove i dani mi treba tako da mogu PM?
|