![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Thats tisztességes elég, mert ez nagyjából mit fog használni azt, lol. Egyéb fórumok i látogatás engedélyezett fórum hirdetőknek. Van egy eladó, de csak az arra jogosult tagok hirdet / eladás ott, és a fórum gets százalékában a nyereség készült eladások a fórum, csak egy ötlet. Én egy nagy cégnél így időről időre kapunk ajánlatokat a külső cégek, ezek gyakran tartalmazzák a számítástechnikai berendezések. Például, akkor 40%-át le dolgok, mint például az USB-memóriakártyák és SD kártyák. Csak egy ötlet, hogy adja át ezeket a megtakarításokat rá a felhasználók, mert tudjuk hogy korlátlan mennyiségű e tételek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mikor kapunk busier fogjuk bevezetni, valószínűleg valamilyen formában értékesítési tagságot.
| |||
| |||
| Idézet:
Az ajánlatok át cégünk e-mail címét, és hogy azokat e-mailen keresztül, így nem kell a megrendelt révén magam kapnak szállított minket a munkában. Remélem, hogy eladná azokat az eBay, hogy egyszer én fiókomhoz válogatni ki. |
|
| |||
| |||
| Boldog vagyok a tervezésre, a kis képek (azt hiszem, a társadalmi Könyvjelző) olyan aranyos. Azért vagyok itt, hogy többet tudjon meg a számítógép és az információ minden, amit kell. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tetszik a honlap sokat és megtalálni az elrendezés jobb, mint sokan mások.
Találom meg a navigációs a fórumok nagyon egyszerű. Van egy dolog, és bár Im fél kimondani, mert tudom, hogy nem népszerű, de ......I dont mint a hangulatjeleket. A "zavaros" és az "err" is lényegében ugyanazt a dolgot és a "Roll Eyes" néz ki, mint a "Smile" is, I dont know what "Wub" és úgy néz ki, mint a "Roll Eyes." Ó, igen, és ezek túl nagy. Hát amit én smiley dagasztás alatt kérjük dont get . lol My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Én igen, mint ezen az oldalon, ez meglehetősen aktív, kaphat választ gyorsan. Az egyetlen gripe van valami, hogy az oldalon, hogy néha én CPU ugrás upto 100%-ot (nem tapasztalták, hogy minden egyéb honlap). Én vagyok a legújabb Firefox. |
|
| |||
| |||
| A javaslatot már az, hogy adjunk Shoutbox. |
|
| |||
| |||
| Hacsak nem "kihagyott volna valahol, I can` t talál utalást privát üzenetek. Lehet, hogy azt javaslom bevezetése privát üzeneteket (pm `s). Ez nagyon hasznos érintkeztetéses admin / mods stb Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha x mennyiségű hozzászólás, és nem tagja az x számú napig automatikusan frissül. Köszönjük, hogy a többi tag észrevételeit, minden megfelelően megállapította. |
|
| |||
| |||
| Hány álláshely és nappal tudok, akkor a PM? |