![]() |
|
| |||
| |||
| Thats מספיק סביר כי הוא בערך מה שאני הולך להשתמש בו עבור, LOL. אחר הפורומים אני חייב מורשה לבקר בפורום מפרסמים. יש להם למכירה סעיף מוסמך אלא רק חברים יכולים לפרסם / למכור שם, ואת הפורום מקבל אחוז הרווח עשוי מכירות במסגרת הפורום, רק רעיון. אני עובד עבור חברה גדולה כל כך מעת לעת אנו מקבלים הצעות חיצוניים בחברות אלה כוללות לעתים קרובות ציוד מחשוב. כך, למשל, אנחנו מקבלים 40% הנחה על דברים כמו מקלות זיכרון USB ו כרטיסי SD. היה רק רעיון להעביר את החיסכון על גבי משתמשים כאן, כפי שאנו יכולים לקבל כמות בלתי מוגבלת של פריטים אלה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשנגיע busier אנו כנראה להכניס צורה כלשהי של מכירת חברות.
| |||
| |||
| ציטוט:
עסקאות של החברה שלנו מגיעים דרך כתובת הדוא"ל ואנו להזמין אותם באמצעות הדוא"ל, אז הם היו צריכים להיות הורה דרך לקבל את עצמי כפי שהן נמסרות לנו בעבודה. אני מקווה להתחיל למכור אותם ב eBay אף פעם אני מקבל את החשבון שלי מיון החוצה. |
|
| |||
| |||
| אני שמח עם עיצוב, אותם מעט תמונות (אני חושב חברתית סימניות) הם כל כך חמודים. אני כאן כדי ללמוד עוד על המחשב והמידע הוא כל מה שאני צריך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהב את האתר הרבה ולמצוא את מתווה טוב יותר מאשר רבים אחרים.
אני מוצא את הניווט של הפורומים קל מאוד. יש דבר אחד למרות ו Im מפחד להגיד את זה כי אני יודע שהם פופולריים אבל ......אני dont כמו smileys. את "מבולבל" ו "לטעות" אלו הן בעצם אותו דבר ואת "לפלבל" נראה בדיוק כמו "חיוך" כמו כן אני יודע מה dont "Wub" הוא והוא נראה כמו "לפלבל". אה כן, והם גדול מדי. ובכן thats שלי smiley bashing מעל dont בבקשה לקבל . LOL המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| אני ממש אוהב את האתר הזה, זה די פעיל, יכול לקבל תשובה במהירות. שלי הוא רק לקטר משהו לעשות את זה מדי פעם להפוך את האתר שלי CPU לקפוץ upto 100% לפעמים (לא חוויתי את זה עם כל אתר אחר). אני משתמש ב-Firefox האחרון. |
|
| |||
| |||
| יש לי הצעה היא להוסיף shoutbox. |
|
| |||
| |||
| `אלא אם כן אני כבר הפסידו את זה איפשהו,` אני לא יכול למצוא כל התייחסות הודעות פרטיות. אולי אני מציע את הפתיחה של הודעות פרטיות (PM `S). זה יהיה די שימושי לפנות Admin / mods וכו ' בברכה הווארד. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כאשר יש לך x כמות הודעות ו היה חבר של כפול מספר ימים אתה אוטומטית משודרגת. תודה על החברות תגובות אחרות, כל בזמנו ציין. |
|
| |||
| |||
| כמה הודעות ו ימים אני צריכה לעשות כדי שאני אוכל בערב? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | דיון Off topic | 10 | ה -15 בחודש ינואר 2009 04:38 |
| כל ליל כל הקדושים שמח! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 10 | ב -1 בנובמבר 2008 18:32 |
| שמחה להיות כאן! | DCustomComputers | ואציג את עצמך כאן | 9 | 11th ספטמבר 2008 08:31 |
| שמחה להיות כאן | mtags244 | ואציג את עצמך כאן | 3 | 7 ינואר 2008 19:45 |
| Happy New Year לכולם. | Chandler | ואציג את עצמך כאן | 4 | 2nd ינואר 2008 17:38 |
| שרשרת כלים | |
| |