![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Thats teisingas pakankamai, nes tai yra gana daug, ką aš ketinate jį naudoti, lol. Kiti forumai grįžtu leido forumas reklamuotojai. Jie turi parduoti skyriuje, bet tik įgalioti vartotojai gali reklamuoti / parduoti ten, o forumas gauna pelno procentą nuo pardavimų per forumą, tiesiog mintis. Aš dirbu didelė įmonė, kad laikas nuo laiko mes gauname pasiūlymų iš užsienio kompanijų, šie dažnai apima kompiuterinės įrangos. Pavyzdžiui, mes gauname 40% nuolaida dalykų, tokių kaip USB atmintis ir SD kortelės. Buvo tik idėja perduoti šias santaupas į vartotojus čia, kaip mes galime gauti neribotą kiekį šių elementų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai mes busier mes galbūt įvesti tam tikrus pardavimo narystė forma.
| |||
| |||
| Citata:
Pasiūlymai ateis per mūsų įmonės e-pašto adresą, ir mes juos užsisakyti elektroniniu paštu, todėl jos turi būti užsakyta per save, kaip jie gauti, pateikta mums darbe. Aš tikiuosi, kad pradės pardavinėti juos eBay nors kartą aš gausiu savo sąskaitą išspręstos. |
|
| |||
| |||
| Esu laimingas su dizaino, tas mažai vaizdai (manau, kad socialinės žymėjimas) are so cute. Aš čia norėdami sužinoti daugiau informacijos apie kompiuterio ir informacija All I Need. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka svetainėje rasite daug ir išdėstymas geriau nei daugelis kitų.
Manau, kad forumai navigaciją labai lengva. Yra vienas dalykas, nors ir IM bijo pasakyti, nes aš žinau, kad jie yra labai populiarūs, bet ......I dont like šypsenėles. "Supainioti" ir "Klaidos", iš jų iš esmės tą patį ir "Roll Eyes" atrodo panašiai kaip "Smile" Be to, i dont know what "wub" yra ir atrodo, kad "Roll Eyes". Oh yeah, ir jie per didelis. Well thats mano smiley bashing per Prašome Dont . Lol Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Man labai patiko ši svetainė, tai gana aktyviai, gali gauti atsakymą greičiau. Mano tik sugniaužti kažką daro svetainę retkarčiais, kad mano CPU Peršokti net iki 100%, kartais (nepatyrė ji su bet kuria kita interneto svetainėje). Aš naudoju naujausią Firefox. |
|
| |||
| |||
| Turiu pasiūlymą yra įtraukti shoutbox. |
|
| |||
| |||
| Išskyrus I `ve praleistus jis kažkur, I Can` t rasti bet kokia nuoroda į privačias žinutes. Might siūlau privačias žinutes įvadas (pm `ai). Tai būtų labai naudinga, kad kreipimasis į admin / mods ir tt Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kai turite x suma, etatų ir buvo X dienų skaičius, jums automatiškai yra modernizuotos narys. Ačiū už kitų valstybių pastabas, visos tinkamai pažymėti. |
|
| |||
| |||
| Kiek Žinutės dienas ir man reikia, kad galėčiau pm? |