![]() |
|
| |||
| |||
| Tas ir godīga pietiekami, jo tas ir diezgan daudz, ko es gatavojas izmantot to, lol. Citos forumos es apmeklēju, ir atļauts forums reklāmdevējiem. Tās ir pārdošanai sadaļu, bet tikai pilnvarotiem var reklamēt / pārdot tur, un forums saņem procentu peļņu no pārdošanas, kas forumā, tikai ideja. Es strādāju liels uzņēmums lai laiku pa laikam mēs saņemam piedāvājumus no ārējiem uzņēmumiem, tie bieži ietver skaitļošanas iekārtas. Piemēram, mēs iegūstam 40% atlaidi lietām, piemēram, USB atmiņas kartes un SD kartes. Bija tikai ideja nodot šos ietaupījumus uz lietotāju šeit, kā mēs varam iegūt neierobežotu skaitu no šiem posteņiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad mēs busier mēs, iespējams, ieviesīs kāda veida pārdošanas dalību.
| |||
| |||
| Quote:
Piedāvājumi nāk caur mūsu uzņēmuma e-pasta adresi un mēs pasūtīt pa e-pastu, tādēļ tās vajadzētu būt pasūtīt caur mani kā viņiem piegādā mūsu darbā. Es ceru sākt pārdot to eBay, lai gan vienreiz man manu kontu sakārtoti. |
|
| |||
| |||
| Es esmu apmierināts ar dizainu, kas nedaudz attēli (es domāju, ka sociālās Grāmatzīmes) ir tik gudrs. Es esmu šeit, lai uzzinātu vairāk par datora un informācija ir visu man vajag. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk vietas daudz un atrast izkārtojums labāk nekā daudzi citi.
Es uzskatu navigāciju forumos ir ļoti viegli. Ir viena lieta, lai gan, un Im bail teikt to, jo es zinu, tie ir populāri, bet ......I dont kā smaidiņus. "Sajaukts" un "err", tiem ir būtībā tas pats, un "Roll Eyes" izskatās gluži kā "Smile" arī I dont zināt, ko nozīmē "Wub" ir un kā tas izskatās "Roll Eyes". Ak jā, un tie ir pārāk liels. Well thats my smiley bashing vairāk, lūdzu, dont get . lol Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Es gluži kā šīs vietas, tas ir diezgan aktīva, var saņemt atbildi ātrāk. Mani tikai gausties ir kaut kas padara vietā dažkārt padara manu CPU lēkt līdz pat 100% pie reizes (nav pieredzējušas to ar citu tīmekļa vietni). Es, izmantojot jaunākās Firefox. |
|
| |||
| |||
| Ierosinājums man ir pievienot shoutbox. |
|
| |||
| |||
| Ja vien I `ve izlaista kaut kur, I can` t atrast jebkuru atsauci uz privāto ziņapmaiņu. Might es iesaku ieviest privātās ziņas (pm `s). Tas būtu ļoti noderīgi sazināties admin / Modi uc Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja jums ir x summa amatu un ir biedrs x dienu skaits, jums automātiski tiek modernizētas. Paldies par citu dalībvalstu komentārus, visos attiecīgi atzīmē. |
|
| |||
| |||
| Cik posts un dienās man vajag, lai es varu PM? |
![]() |
|
| Bookmarks |