![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Thats sprawiedliwe, ponieważ wystarczy, że jest bardzo dużo, co miałem zamiar wykorzystać je do, lol. Inne fora i wizyty mają upoważnieni forum reklamodawców. Mają one na sprzedaż, ale sekcji dozwolona jedynie członkowie mogą reklamować / sprzedawać tam i forum dostaje procent zysku ze sprzedaży na forum, tylko pomysł. Ja pracuję dla dużej firmy, tak od czasu do czasu otrzymujemy oferty od firm zewnętrznych, często obejmują urządzeń komputerowych. Na przykład, mamy 40% zniżki na rzeczy takie jak pamięci USB i SD paluszków. Czy po prostu pomysł na przebieg tych oszczędności na użytkowników tutaj, jak można otrzymać nieograniczoną ilość tych przedmiotów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedy dotrzemy busier będziemy prawdopodobnie wprowadzenie jakiejś formy sprzedaży członkostwa.
| |||
| |||
| Cytat:
Do oferty naszej firmy pochodzą z adresu e-mail i zamówić je za pośrednictwem poczty elektronicznej, więc trzeba będzie zamówić przez siebie jak je wydał nam w pracy. I'm nadzieję na rozpoczęcie sprzedaży w serwisie eBay choć raz ja dostać moje konto posortowane obecnie. |
|
| |||
| |||
| Jestem zadowolony z projektu, te małe obrazki (myślę społecznego zakładki) są takie słodkie. Jestem tutaj, aby dowiedzieć się więcej na temat komputera, a wszystkie informacje są mi potrzebne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I like the site partii i znaleźć układ lepiej niż wielu innych.
Uważam żeglugi na forum bardzo proste. Jest jedna rzecz, choć i Im boi się powiedzieć, że wiem, ponieważ są one popularne, ale ......I dont like the smileys. W "mylić" i "err" są w zasadzie to samo i "Roll Eyes" wygląda podobnie jak "Smile" Również I dont know what "WUB" jest i wygląda jak "Roll Eyes". Oh yeah i są zbyt duży. Well thats my buźkę bashing ponad proszę dont get . lol My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I całkiem jak tej stronie, to dość aktywny, można szybko dostać odpowiedź. My tylko narzekać to coś sprawia, że witryny czasami zrobić mój skok upto procesora 100% w czasie (nie doświadczył go z żadną inną stronę internetową). Używam najnowszego Firefoksa. |
|
| |||
| |||
| A to mam propozycję, aby dodać shoutbox. |
|
| |||
| |||
| O ile I `ve missed it gdzieś, I can` t znaleźć jakiekolwiek odniesienie do prywatnych wiadomości. Might Sugeruję wprowadzenie prywatnych wiadomości (pm `s). Byłoby to bardzo przydatne w kontaktach admin / mods itp. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Po x ilość stanowisk i były członek dla x liczba dni są automatycznie uaktualniane. Dziękujemy za uwagi innych państw, wszystko należycie zauważyć. |
|
| |||
| |||
| Ile stanowisk i dni muszę tak, że mogę PM? |
![]() |
|
| Zakładki |