![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je dosť reálne, pretože to je moc hezké, čo som ju používať pre, lol. Ďalšie fóra aj návšteva mať povolené fórum inzerentov. Majú k predaju časti, ale iba oprávnené členmi môžu propagovať / predať tam, a na fóre sa percento zo zisku dosiahnutého z predaja vo fóre, len nápad. I práce pre veľké spoločnosti, tak čas od času dostávame ponuky od externých firiem, často patria výpočtovej techniky. Napríklad, máme 40% z ceny veci ako USB pamäťovej karty a SD karty. Bol len nápad preniesť tieto úspory na užívateľa na tu, ako môžeme získať neobmedzené množstvo týchto vecí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď sa dostaneme rušnějších budeme pravdepodobne zavedú nejakú formu predaja členstvo.
| |||
| |||
| Citácia:
Zaoberá sa prísť cez našu spoločnosť e-mailovú adresu a my objednať prostredníctvom e-mailu, takže by bolo nutné objednať cez seba, ako sa dostanú k nám na dodané práce. Ja som dúfal, že na začiatku predaja je na ebay aj keď sa raz dostanete na môj účet řazený von. |
|
| |||
| |||
| Som spokojný s návrhom, ty malé obrázky (myslím, že pre sociálne bookmarking), sú tak roztomilý. Já jsem se na ďalšie informácie o počítači a informácie je všetko čo potrebujete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád veľa miesta a nájsť lepšie usporiadanie než mnohé iné.
Nájsť plavbu na fórach veľmi jednoduché. Existuje jedna vec, keď Im a strach, že to hovorím, pretože viem, že sú populárne, ale ......I dont ako smajlíky. Na "zmatená" a "err" tie sú v podstate to isté a "Roll Eyes" vyzerá rovnako ako na "Smile" Tiež I dont vedieť, čo sa "Wub" je, a vyzerá to, "Roll Eyes". Jo, a sú príliš veľká. Tak to je môj smajlík třísknutí nad prosím dont dostať . Lol Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I docela rád tieto stránky, je to dosť aktívny, môžete získať odpoveď rýchlejšie. My len remcání je niečo robí mieste občas sa moje CPU skákať až 100% v čase (nie je to skúsených s žiadnu inú webovú stránku). Já jsem za použitia najnovších Firefox. |
|
| |||
| |||
| A návrhy som sa pridať Shoutbox. |
|
| |||
| |||
| I ", ak som to niekde chýbal, môžem` t nájsť žiadny odkaz na súkromných správ. Môžem navrhnúť zavedenie súkromné správy (pm `s). To by bolo veľmi užitočné pre kontaktovaní admin / mods atď Ide Howard. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Máte-li x množstvo pracovných miest a bola členkou za x počet dní, budete automaticky aktualizovaný. Vďaka za ďalší člen komentáre, všetko riadne poznamenať. |
|
| |||
| |||
| Koľko pracovných miest a dní potrebujem, takže môžem PM? |