![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тај сајам довољно, јер да је згодан велик део шта ЈА је пошла да га користите, лол. Други форуми и посјете су овлашћени форум оглашавача. Имају за продају сецтион али само овлашћени чланови могу рекламирати / продати тамо и форум добија проценат добити од продаје унутар форум, само једна идеја. Сам да раде за велике компаније, тако с времена на време добили смо понуде из иностраних фирми, те често укључују цомпутинг опреме. На пример, добити 40% офф ствари попут УСБ штапићима и СД меморијску картицу. Идеја је била само да прође ова штедња на корисници на овамо, као што можемо добити неограничени износ од ове ставке. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када смо добили бусиер ћемо вероватно увести неки облик продаје чланства.
| |||
| |||
| Куоте:
Бави се долази кроз нашу фирму е-маил адресу и ми их наручити путем е-поште, тако да би требало кроз наручио себи као они добити достављен нам се на посао. Им 'надајући да почнете продаје их на ебаы иако некад ја добити мој налог распоређене оут. |
|
| |||
| |||
| Им 'срећан са дизајном, оне мало слика (мислим за Социал Боокмаркинг) су тако слатко. Ја сам овде да би сазнали више информација о рачунару и све ми је потребно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свиђа ми се сајт и пронаћи много изгледа боље од многих других.
ЈА наћи усмерење на форумима врло лако. Постоји једна ствар ипак Им и бојао се то рећи, јер знам да су популарни, али ......ЈА донт сличан смилеыс. Тхе "збуњени" и "гријешити", оне су у основи иста ствар и "Ролл Еыес" изгледа исто као и "Осмијех" И ја донт кноткле шта "Ууб" је и то изгледа као "Ролл Еыес". Ох ыеах и они су превелика. Па тај мој смјешко басхинг преко молимо донт гет . Лол Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| И доста ми овај сите, то је прилично активно, могу добити одговор брзо. Мој је само кукај нешто израду страница повремено учини мој ЦПУ Скочи упто 100% на време (не искусан је са било којим другим уеб страници). Им 'помоћу најновије Фирефокс. |
|
| |||
| |||
| Имам предлог је да додате СхоутБокс. |
|
| |||
| |||
| Осим ако сам `ве пропустили га негде, И цан` т наћи било који референца на приватне поруке. Предлажем да би увођење приватних порука (послијеподне `е). То ће бити врло корисно за контактирања админ / МОДс итд Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Када имате кс износ постови су били и члан за кс број дана ти се аутоматски надограђује. Хвала за коментаре других чланица, све прописно наведено. |
|
| |||
| |||
| Колико постове и дан ми треба тако да могу ПМ? |