![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Thats досить справедливо, тому що це в значній мірі те, що я збираюся використовувати його для, LOL. Інші форуми я відвідую дали дозвіл форуму рекламодавців. У них є розділ для продажу, але тільки уповноважені користувачі можуть Реклама / продати там, і форум отримує відсоток від прибутку від продажів у рамках форуму, просто ідея. Я працюю у великій компанії такий час від часу ми отримуємо пропозиції від зовнішніх компаній, які часто включають обчислювальної техніки. Наприклад, ми отримуємо 40% від речі, як USB Карти пам'яті SD і карт. Була тільки ідея передати ці заощадження на користувачів тут, як ми можемо отримати необмежену кількість цих пунктів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ми отримаємо зайнятий ми, ймовірно, уявити деяку форму продажу членства.
| |||
| |||
| Цитата:
Угод приходять через нашу електронну адресу компанії і ми замовити їх по електронній пошті, тому вони повинні бути замовлені через себе, як вони доставляються до нас на роботу. Я сподіваюся, почати продавати їх на Ebay хоч одного разу я отримаю свій рахунок з'ясовував. |
|
| |||
| |||
| Я щаслива з дизайном, ці маленькі зображення (я думаю, для соціальних закладок), настільки милий. Я тут, щоб дізнатися більше про комп'ютерної та інформаційної все, що мені потрібно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається сайт багато і знайти макет краще, ніж багато інших.
Я знаходжу навігації по форумах дуже легко. Існує одна річ, хоча й і я боюся сказати це, тому що я знаю, що вони популярні, але ......Я не влаштовує смайликів. "Змішані" і "ERR" є принципі, те ж саме і "Roll Eyes" виглядає як "Усмішка" Також я не знаю що таке "Wub" є і, схоже, "Roll Eyes". Ах так, і вони занадто великий. Ну Thats моя посмішка трепку над Please Dont отримати . LOL Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Я дуже подобається цей сайт, це досить активні, можна отримати відповідь швидше. Моя єдина тиски щось робить сайт іноді роблять мого процесора Перейти ДО 100% в рази (не відчували його з будь-якого іншого сайту). Я з використанням самих останніх Firefox. |
|
| |||
| |||
| Пропозиції в мене є, щоб додати Рупор. |
|
| |||
| |||
| Якщо I `VE пропустив його де-небудь, я можу` T знайти будь-яке посилання на приватних повідомлень. Дозвольте мені запропонувати введення особистих повідомлень (PM `S). Це було б дуже корисно для зв'язку з Адміністратором моди т.д. Regards Говард. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо у вас є X кількості повідомлень, і були членами для х число днів, ви автоматично оновлені. Дякуємо за інші коментарі, то все до уваги. |
|
| |||
| |||
| Скільки днів посад і мені потрібно, щоб я міг прем'єр-міністра? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| З Новим роком! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 січня 2009 04:38 |
| Happy Halloween Все! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1 листопада 2008 18:32 |
| Рада бути тут! | DCustomComputers | Тут Introduce Yourself | 9 | 11 вересня 2008 08:31 |
| Рада бути тут | mtags244 | Тут Introduce Yourself | 3 | 7 січня 2008 19:45 |
| З Новим Роком всіх. | Чандлер | Тут Introduce Yourself | 4 | 2 січня 2008 17:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |