![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se nestane, když se to stane.
| |||
| |||
| Jo, to dává smysl. |
|
| |||
| |||
| Zatím tak dobře na mé straně Jsem happy.Just ještě hodně čtení a získání zkušeností z fóra stuff.Usually jsem procházet mnoha fórech a někdy ztratit stopu toho, co jsem vlastně šel tam jako není to můj hlavní vykrvovacího pobyt , jsou jen dostatek distractions.I 'd skončit hledá jindy zase, jako jsem úplně lost.Yeah, jeho cesty konečně vím, jak se vpravit se do stuff.Guess věci jen trochu dostat používá too.Nice fórum zde. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Jsem šťastný Líbí se mi uspořádání všechny informace ve spodní části hlavní stránky je výborný nápad a je velmi užitečné, prostě láska na smajlíky "i je mi smát "Myslím, že tu bude dost bit, jeho důl informací a velmi místo, které jste udělal, a dělají dobrou práci Admin / Mody. |
|
| |||
| |||
| Díky! |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, kromě dvou věcí. 1) reklamy 2), když i `m od PC a zároveň říká, že se musíte přihlásit zpět, a to je opravdu p-ing. mě tak chcete dát přihlásit časovač thingy na fóru o tom, jak dlouho jsme se / Chci zůstat přihlášen, prosím. díky. |
|
| |||
| |||
| Citace:
2 - Pokud se odhlásíte, že je váš počítač, i pobytu přihlášeni celý den každý den. Díky. |
|
| |||
| |||
| 1) ne vaše pořádku ![]() 2) může `t vidět, jak i pobytu přihlášeni na jiných fórech. |
|
| |||
| |||
| Zkuste vyprázdnit cookies potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Happy New Year To All! | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 10 | 15. leden 2009 04:38 |
| Happy Halloween Všechny! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 10 | 1. listopadu 2008 18:32 |
| Šťastná, že jsem tady! | DCustomComputers | Představte Yourself Zde | 9 | 11. Září 2008 08:31 |
| Šťastná, že jsem tady | mtags244 | Představte Yourself Zde | 3 | 7. ledna 2008 19:45 |
| Happy New Year to všichni. | Chandler | Představte Yourself Zde | 4 | 2. ledna 2008 17:38 |
| Thread Nástroje | |
| |