μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Καλή; Δυσαρεστημένοι; Πες μας.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 07:41
Διαχειριστής Ομάδα

Αυτό θα συμβεί, όταν αυτό συμβεί.

Δεν θα υπάρχει σημείο έχοντας ένα όριο, εάν όλοι οι spammers θα γνωρίζουμε ποια είναι η δημόσια.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 16:15
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Αυτό θα συμβεί, όταν αυτό συμβεί.

Δεν θα υπάρχει σημείο έχοντας ένα όριο, εάν όλοι οι spammers θα γνωρίζουμε ποια είναι η δημόσια.
Ya, ότι έχει νόημα.
Old 27, Νοεμβρίου 2007, 04:56
Ομάδα Δωρητών

Μέχρι εδώ καλά για την πλευρά μου είμαι happy.Just ανάγνωση ακόμη πολλά και αξιοποιώντας την εμπειρία του φόρουμ stuff.Usually Απλά περιηγηθείτε σε πολλά φόρουμ και ορισμένες φορές χύμα κομμάτι από αυτό που πράγματι πήγε εκεί για να μην κολλήσουν ως προς τις βασικές μου διαμονή , ήταν άφθονη distractions.I 'd καταλήγουν αναζητούν μια άλλη φορά και πάλι όπως είμαι εντελώς lost.Yeah, το ένα ταξίδι ξέρω τώρα το "κολλάει" της stuff.Guess απλά κάποια πράγματα να χρησιμοποιούνται too.Nice φόρουμ εδώ.
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 10:26
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ydontya View Post
Μέχρι εδώ καλά για την πλευρά μου είμαι happy.Just ανάγνωση ακόμη πολλά και αξιοποιώντας την εμπειρία του φόρουμ stuff.Usually Απλά περιηγηθείτε σε πολλά φόρουμ και ορισμένες φορές χύμα κομμάτι από αυτό που πράγματι πήγε εκεί για να μην κολλήσουν ως προς τις βασικές μου διαμονή , ήταν άφθονη distractions.I 'd καταλήγουν αναζητούν μια άλλη φορά και πάλι όπως είμαι εντελώς lost.Yeah, το ένα ταξίδι ξέρω τώρα το "κολλάει" της stuff.Guess απλά κάποια πράγματα να χρησιμοποιούνται too.Nice φόρουμ εδώ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 27, Νοεμβρίου 2007, 10:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι ευτυχής Μου αρέσει η εμφάνιση όλων των πληροφοριών στη βάση των κεντρική σελίδα είναι μια μεγάλη ιδέα και πολύ χρήσιμη, μόνο η αγάπη smileys "ακόμη και με κάνει να γελάσω "πιστεύω πως θα είναι εδώ αρκετά πράγματα, το ένα ορυχείο πληροφοριών και ένα πολύ χώρα, έχετε κάνει και κάνουν καλή δουλειά Admin / Mods.
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 10:52
Διαχειριστής Ομάδα

Ευχαριστώ!
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 08:31
Ομάδα Δωρητών

I `m ευχαριστημένοι, εκτός από δύο πράγματα.
1) οι διαφημίσεις
2) όταν i `m μακριά από το PC για λίγο, που λέει έχω να συνδεθείτε ξανά σε αυτό και είναι πραγματικά p-σης μου off
Μπορείς να θέσει σαν ένα ημερολόγιο στο χρονόμετρο thingy για το φόρουμ για πόσο καιρό μας / θέλω να μείνετε συνδεδεμένοι με, σε παρακαλώ.

ευχαριστώ.
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 08:58
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carl View Post
I `m ευχαριστημένοι, εκτός από δύο πράγματα.
1) οι διαφημίσεις
2) όταν i `m μακριά από το PC για λίγο, που λέει έχω να συνδεθείτε ξανά σε αυτό και είναι πραγματικά p-σης μου off
Μπορείς να θέσει σαν ένα ημερολόγιο στο χρονόμετρο thingy για το φόρουμ για πόσο καιρό μας / θέλω να μείνετε συνδεδεμένοι με, σε παρακαλώ.

ευχαριστώ.
1 - Αν πληρώνετε το διακομιστή νομοσχέδιο κάθε μήνα κακή αφαίρεση των διαφημίσεων, εντάξει;

2 - Αν είναι να έχει αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή σας, και μείνετε συνδεδεμένοι όλη μέρα κάθε μέρα.

Ευχαριστώ.
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 09:05
Ομάδα Δωρητών

1) nah σας πειράζει
2) μπορεί να `t δούμε πώς θ μείνετε συνδεδεμένοι σε άλλα φόρα.
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 10:03
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carl View Post
1) nah σας πειράζει
2) μπορεί να `t δούμε πώς θ μείνετε συνδεδεμένοι σε άλλα φόρα.
Δοκιμάστε τα cookies μετά την εκκένωση.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.