![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα συμβεί, όταν αυτό συμβεί.
| |||
| |||
| Ya, ότι έχει νόημα. |
|
| |||
| |||
| Μέχρι εδώ καλά για την πλευρά μου είμαι happy.Just ανάγνωση ακόμη πολλά και αξιοποιώντας την εμπειρία του φόρουμ stuff.Usually Απλά περιηγηθείτε σε πολλά φόρουμ και ορισμένες φορές χύμα κομμάτι από αυτό που πράγματι πήγε εκεί για να μην κολλήσουν ως προς τις βασικές μου διαμονή , ήταν άφθονη distractions.I 'd καταλήγουν αναζητούν μια άλλη φορά και πάλι όπως είμαι εντελώς lost.Yeah, το ένα ταξίδι ξέρω τώρα το "κολλάει" της stuff.Guess απλά κάποια πράγματα να χρησιμοποιούνται too.Nice φόρουμ εδώ. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Είμαι ευτυχής Μου αρέσει η εμφάνιση όλων των πληροφοριών στη βάση των κεντρική σελίδα είναι μια μεγάλη ιδέα και πολύ χρήσιμη, μόνο η αγάπη smileys "ακόμη και με κάνει να γελάσω "πιστεύω πως θα είναι εδώ αρκετά πράγματα, το ένα ορυχείο πληροφοριών και ένα πολύ χώρα, έχετε κάνει και κάνουν καλή δουλειά Admin / Mods. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| I `m ευχαριστημένοι, εκτός από δύο πράγματα. 1) οι διαφημίσεις 2) όταν i `m μακριά από το PC για λίγο, που λέει έχω να συνδεθείτε ξανά σε αυτό και είναι πραγματικά p-σης μου off Μπορείς να θέσει σαν ένα ημερολόγιο στο χρονόμετρο thingy για το φόρουμ για πόσο καιρό μας / θέλω να μείνετε συνδεδεμένοι με, σε παρακαλώ. ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
2 - Αν είναι να έχει αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή σας, και μείνετε συνδεδεμένοι όλη μέρα κάθε μέρα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| 1) nah σας πειράζει ![]() 2) μπορεί να `t δούμε πώς θ μείνετε συνδεδεμένοι σε άλλα φόρα. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε τα cookies μετά την εκκένωση. |