![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će se dogoditi kada se dogodi.
| |||
| |||
| Ya, to ima smisla. |
|
| |||
| |||
| Zasada je dobro sa mnom, ja sam happy.Just još puno čitanja i uzimajući iskustvo forum stuff.Usually JA pravedan brstiti mnoge forume, a ponekad i labav pratili što sam zapravo otišao tamo, kao u ne zabada u moje glavne boravak , bilo je dovoljno samo distractions.I 'd zavrssiti traže drugo vrijeme ponovno kao da sam totalno lost.Yeah, njezin izlet Znam napokon uzimajući dokučiti stuff.Guess stvari samo neke koristi too.Nice uzimajući forum ovdje. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Ja sam sretna Sviđa mi se izgled sve informacije u podnožju glavnoj stranici je odlična ideja i jako korisno, samo ljubav u smileys "čak i nuždu mene smijeh "Vjerujem da ću ovdje biti vrlo malo, njena jedna moja informacija i vrlo mjesto, koje ste učinili i činite veliki posao Admin / Modovi. |
|
| |||
| |||
| Hvala! |
|
| |||
| |||
| I `m happy osim dvije stvari. 1) oglase 2) kad sam `m udaljeni od računala, a za to sam kaže da se prijavite u leđa i to je stvarno p-ing me off pa kao što možete staviti u zapisnik vremena thingy na forumu koliko dugo smo / i želite ostati prijavljeni, molim te. hvala. |
|
| |||
| |||
| Quote:
2 - Ako se Odjavili je vaše računalo, i ostati prijavljeni cijeli dan svaki dan. Hvala. |
|
| |||
| |||
| 1) Vaše Nah redu ![]() 2) mogu `t vidjeti kako ću ostati prijavljeni na drugim forumima. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte istovarne kolačiće onda. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sretna Nova Godina svima! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 siječanj 2009 04:38 |
| Happy Halloween Sve! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1. studeni 2008 18:32 |
| Blago se ovdje! | DCustomComputers | Uvesti Yourself Ovdje | 9 | 11. Ruj 2008 08:31 |
| Blago se ovdje | mtags244 | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 7. siječanj 2008 19:45 |
| Sretna Nova Godina svima. | svjećar | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 2. siječanj 2008 17:38 |
| Thread Tools | |
| |