![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יקרה מתי זה יקרה.
| |||
| |||
| יה, זה הגיוני. |
|
| |||
| |||
| עד כה כל כך טוב בצד שלי אני עדיין happy.Just לקרוא הרבה ו מקבל את החוויה של הפורום stuff.Usually אני פשוט לגלוש בפורומים רבים ולעיתים משוחרר לעקוב אחר מה שאני בעצם הלך שם כמו שלי לא דבק הראשי להישאר , פשוט היו מספיק distractions.I 'ד בסופו של דבר, מבקשת שוב כמו פעם אחרת אני לגמרי lost.Yeah, את טיול סוף סוף אני יודע לקבל את הדברים לתלות של stuff.Guess רק קצת מקבל בשימוש too.Nice פורום כאן. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| אני שמח אני אוהב את העיצוב כל המידע על בסיס של הדף הראשי הוא רעיון גדול מאוד שימושי, פשוט אוהב את smileys "אפילו גורם לי לצחוק "אני מאמין שאני יהיה פה ממש קצת, את המידע שלי א ו מאוד המקום, יש לך לעשות והם עושים עבודה נהדרת admin / Mods. |
|
| |||
| |||
| תודה! |
|
| |||
| |||
| אני שמח חוץ משני דברים. 1) את המודעות 2) כאשר אני במרחק של המחשב לזמן מה זה אומר שאני צריך להיכנס בחזרה וזה באמת P-ing אותי אז אתה יכול לשים כמו רישום שעון thingy על הפורום כמה זמן אנחנו / אני רוצה להישאר מחובר, בבקשה. תודה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
2 - אם אתה מתנתק להיות שזה המחשב, אני להישאר מחובר כל יום כל היום. תודה. |
|
| |||
| |||
| 1) את לא בסדר ![]() 2) יכול `אני לא מבין איך להישאר מחובר על פורומים אחרים. |
|
| |||
| |||
| נסה את עוגיות התרוקנות לאחר מכן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | דיון Off topic | 10 | ה -15 בחודש ינואר 2009 04:38 |
| כל ליל כל הקדושים שמח! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 10 | ב -1 בנובמבר 2008 18:32 |
| שמחה להיות כאן! | DCustomComputers | ואציג את עצמך כאן | 9 | 11th ספטמבר 2008 08:31 |
| שמחה להיות כאן | mtags244 | ואציג את עצמך כאן | 3 | 7 ינואר 2008 19:45 |
| Happy New Year לכולם. | Chandler | ואציג את עצמך כאן | 4 | 2nd ינואר 2008 17:38 |
| שרשרת כלים | |
| |