![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai įvyks, kai taip atsitinka.
| |||
| |||
| Ya, kad prasminga. |
|
| |||
| |||
| Kol kas viskas gerai mano pusėje Aš dar happy.Just svarstymo partija ir gauti forum patirtis stuff.Usually I just browse daug forumų ir kartais praranda stebėti, ką aš iš tikrųjų atėjo ten kaip nenustatoma mano pagrindinėje buvimo , buvo tik daug distractions.I D pabaigos iki neieško laiko vėl kaip ir aš visiškai lost.Yeah, jo kelionė Aš žinau, pagaliau vis pakimba ir stuff.Guess ką tik kažkiek pripranta too.Nice forume čia. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Džiaugiuosi Man patinka visas išdėstymas ne į pagrindinį puslapį bazės informacija yra puiki idėja ir labai naudinga, tik meilė šypsenėles ", net makes me laugh "Aš manau, bus čia daug informacijos, jos informacija ir labai min vietos, jūs turite padaryti ir daro didelį darbą Admin / Modifikacijos. |
|
| |||
| |||
| Ačiū! |
|
| |||
| |||
| I `m happy išskyrus du dalykus. 1) reklamos 2) When I `m atstumu nuo PC, o ji sako, aš vėl prisijungti, ir tai tikrai p-Ing mane todėl gali norėtumėte įdėti Prisijungti laikmatis thingy ant kiek ilgai mes / Noriu likti prisijungęs, prašome forumą. ačiū. |
|
| |||
| |||
| Citata:
2 - Jei esate atsijungęs ji yra jūsų kompiuteryje, I stay logged in visą parą kiekvieną dieną. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| 1) nah savo Alright ![]() 2) Can `t see how I stay logged in kitų forumų. |
|
| |||
| |||
| Pabandykite išvalyti slapukus tada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Happy New Year to all! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 10 | 15 sausis 2009 04:38 |
| Happy Halloween Visi! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 1 lapkritis 2008 18:32 |
| Happy to be here! | DCustomComputers | Introduce yourself here | 9 | 11 rugsėjis 2008 08:31 |
| Laimingas čia | mtags244 | Introduce yourself here | 3 | 7 sausis 2008 19:45 |
| Naujųjų Metų visiems. | Chandler | Introduce yourself here | 4 | 2 sausis 2008 17:38 |
| Temos įrankiai | |
| |