![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będzie się tak zdarzyć, gdy to się dzieje.
| |||
| |||
| Ya, że ma sens. |
|
| |||
| |||
| So far so good on my side I'm happy.Just jeszcze sporo czytania i zdobyciu doświadczenia forum stuff.Usually I just przeglądania wielu forach, a czasami luźne monitorować to, co faktycznie poszło nie tak nie znikają z moim głównym pobyt , to tylko szerokie distractions.I "d końcu szuka innej czasie ponownie like I'm totally lost.Yeah, jego podróż Wiem wreszcie uzyskanie zawiesić z stuff.Guess rzeczy tylko trochę zaczyna używane too.Nice forum tutaj. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| Jestem szczęśliwy Lubię układ wszystkie informacje w bazie na stronie głównej jest świetny pomysł i bardzo przydatny, tylko miłością smileys "nawet makes me laugh "Wierzę, że będę tu całkiem sporo, jego kopalnia informacji i bardzo miejsce, masz zrobić i robi wielką pracę Administrator / Mods. |
|
| |||
| |||
| Dzięki! |
|
| |||
| |||
| I `m happy oprócz dwóch rzeczy. 1) reklamy 2) I `m, gdy z dala od komputera na chwilę mówi muszę zalogować się ponownie i jest to naprawdę p-nia mnie tak jak można umieścić zalogować Minutnik thingy na forum, na jak długo / Chcę pozostać zalogowany, proszę. dzięki. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
2 - Jeśli są Wylogowano jest komputerze, i pobyt zalogowany cały dzień każdego dnia. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| 1) nah swój alright ![]() 2) "nie może zobaczyć, jak i pobyt zalogowany na innych forach. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj opróżniania następnie pliki cookie. |