![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To sa nestane, keď sa to stane.
| |||
| |||
| Jo, to dáva zmysel. |
|
| |||
| |||
| Zatiaľ tak dobre na mojej strane Som happy.Just ešte veľa čítania a získanie skúseností z fóra stuff.Usually som prechádzať mnohých fórach a niekedy stratiť stopu toho, čo som vlastne išiel tam ako nie je to môj hlavný odkrvovacieho pobyt , sú len dostatok distractions.I 'd skončiť hľadá inokedy zase, ako som úplne lost.Yeah, jeho cesty konečne viem, ako sa vložte sa do stuff.Guess veci len trochu dostať používa too.Nice fórum tu. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Som šťastný Páči sa mi usporiadanie všetky informácie v spodnej časti hlavnej stránky je výborný nápad a je veľmi užitočné, prostě láska na smajlíky "i je mi smiať "Myslím, že tu bude dost bit, jeho baňa informácií a veľmi miesto, ktoré ste urobil, a robia dobrú prácu Admin / Mody. |
|
| |||
| |||
| Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Som rád, okrem dvoch vecí. 1) reklamy 2), keď i `m od PC a zároveň hovorí, že sa musíte prihlásiť späť, a to je naozaj p-ing. Mě tak chcete dať prihlásiť časovač thingy na fóre o tom, ako dlho sme sa / Chcem zostať prihlásený, prosím. vďaka. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
2 - Ak sa odhlásite, že je váš počítač, aj pobyt prihlásený celý deň každý deň. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| 1) ne vaše poriadku ![]() 2) môže `t vidieť, ako aj pobyt prihlásený na iných fórach. |
|
| |||
| |||
| Skúste vyprázdniť cookies potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Happy New Year To All! | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 15. január 2009 04:38 |
| Happy Halloween Všetko! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 1. novembra 2008 18:32 |
| Šťastná, že som tu! | DCustomComputers | Predstavte Yourself Tu | 9 | 11. September 2008 08:31 |
| Šťastná, že som tu | mtags244 | Predstavte Yourself Tu | 3 | 7. januára 2008 19:45 |
| Happy New Year to všetci. | Chandler | Predstavte Yourself Tu | 4 | 2. januára 2008 17:38 |
| Thread Tools | |
| |