![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Včera v noci a jen znovu dnes, i když na příkaz mého rychlého odkazu na této stránce jsem si nenalezeno. Dnes (doslova kolem 5 minuty) po tom, co jsem dostal zprávu, mám napsaný v www.computer-juice.com a mám divný stránku říká domény nebyl použit bych chtěla zaregistrovat lol. Co poskytuje? |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, pár problémů se serverem. By mělo být v pořádku hned, pár dns problémy taky tak resetování modemu, splachovací dns a zúčtování cache / restartu by třídit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, jsem prostě podařilo získat zpět.
|
| |||
| |||
| To jsem věděl, co se děje .. Poprvé jsem ji měl za pár dní zpátky, ale že byl v po několika minut, pak poslední noc / večer (GMT) jsem nemohl jet vůbec: sad: Jemné ráno však chyběl vidění modré a šedé na mé domovské stránce
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s gmail stránek a odesílání příloh | brandoncrossman | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 27. května 2009 03:52 |
| Google Webmaster Central - Site Verifikace (Freewebs site) | jsh4 | Web Design, hosting & SEO | 8 | 24. ledna 2009 00:30 |
| Ahoj všichni Jsem nový stránky | madeline992 | Představte Yourself Zde | 7 | 28. listopadu 2007 16:38 |
| Nové tohoto webu | JMetters | Představte Yourself Zde | 5 | 6. Srpen 2007 10:56 |
| Thread Nástroje | |
| |