![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χθες το βράδυ και μόλις σήμερα, όταν κάνω κλικ μου γρήγορη σύνδεση με αυτό το site να πάρω URL δεν βρέθηκε. Σήμερα (κυριολεκτικά περίπου 5 λεπτά πριν) μετά πήρα το μήνυμα, θα πληκτρολογήσει στο www.computer-juice.com και έχεις ένα περίεργο σελίδα λέγοντας τομέα δεν χρησιμοποιήθηκε θα μου αρέσει να καταχωρήσει lol. Τι είναι αυτό που δίνει; |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μερικά προβλήματα με το διακομιστή. Πρέπει να είναι εντάξει τώρα, λίγες dns προβλήματα τόσο πολύ την επαναφορά του μόντεμ σας, έξαψη dns και εκκαθάρισης της μνήμης cache / θα πρέπει να επανεκκινήσει το είδος αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, έχω μόνο κατάφερε να επιστρέψει στις.
|
| |||
| |||
| Ναι Αναρωτιόμουν τι συνέβαινε .. Θέλω πρώτα είχε λίγες μέρες πίσω, αλλά ότι έδωσε στη μετά από λίγα λεπτά, στη συνέχεια, χθες το βράδυ / βράδυ (ώρα Γκρίνουιτς), δεν θα μπορούσα να προχωρήσουμε σε όλα: sad: Καλά, σήμερα το πρωί όμως, έχασε βλέπουμε μπλε και γκρι για την αρχική μου σελίδα
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με το site του Gmail και την αποστολή συνημμένων | brandoncrossman | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 27 Μαΐου 2009 03:52 |
| Google Webmaster Central - επαλήθευση (Freewebs site) | jsh4 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 24 Ιαν 2009 00:30 |
| Γεια σε όλους Είμαι νέος στο site | madeline992 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 7 | 28 Νοε 2007 16:38 |
| Νέα για τον παρόντα δικτυακό τόπο | JMetters | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 6 Αυγ 2007 10:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |