![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sinoć i upravo danas ponovo, kada ja klik moj quick link na ovu stranicu sam URL nije pronađen. Danas (doslovno oko 5 minuta) nakon što sam dobio poruku, ja kucanog u www.computer-juice.com i dobio je čudno stranici rekavši domene nije bio korišten bih željeli registrirati lol. Što daje? |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, nekoliko problema s poslužiteljem. Sada bi trebalo biti ok, malo previše DNS problemi tako resetovanje vaš modem, ispiranje i kliring DNS cache / ponovno podizanje sustava trebali razvrstati ga.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, upravo sam uspio da se vratim na.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da sam se pitate šta se dešava .. Sam prvi put su ga nekoliko dana leđa, ali da je dao u nakon nekoliko minuta, a zatim sinoć / večer (GMT) nisam mogao dobiti na na sve: sad: Fino jutros ipak, gledajući propuštene plave i sive boje na mojoj početnoj stranici