![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tegnap este, és megint csak ma, amikor én gyors linkre kattintva erre az oldalra jutok URL nem található. Ma (szó szerint körülbelül 5 óra) után kaptam meg az üzenetet, azt írja be www.computer-juice.com és van egy furcsa oldal mondván a tartomány nem volt használható lenne, mint a lajstromozást, lol. Mit ad? |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, néhány probléma a szerveren. Amennyiben a probléma most, néhány DNS problémákat is magában foglaló így a modem, kipirulás és elszámolási DNS cache / reboot kell sort el.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, én is csak sikerült újra.
|
| |||
| |||
| Igen arra gondoltam, mi történik .. Először is volt pár napig vissza, de ez adta a pár perc, majd az éjjel / este (GMT) nem tudtam az egyáltalán: szomorú: Finom reggel azonban kimaradt látni a kék és szürke a honlapomon
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a Gmail webhely és küldése Csatolmányok | brandoncrossman | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 27. május 2009 03:52 |
| Google Webmaster Central - helyszíni ellenőrzés (Freewebs telep) | jsh4 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 24. január 2009 00:30 |
| Hello mindenkinek, én új helyén | madeline992 | Itt mutasd meg magadat | 7 | 28. november 2007 16:38 |
| Új, hogy ezen az oldalon | JMetters | Itt mutasd meg magadat | 5 | 6. augusztus 2007 10:56 |
| Téma eszközök | |
| |