![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Първо, здравейте и добре дошли на CJ. Втори се .......... може да търсите по темата аз съм за да се свърже и да видите дали можете да ми помогнеш? Аз щях да ви PM'ed, но не сте били достатъчно дълго тук, за да имат PM на работа LOL. Изглежда, че вие работите в ремонт магазин от четене вашите публикации. Никой не може (или някоя от другите 5 форуми имам афиш този AT) е бил в състояние да им помогне. The MS technets не са от помощ weither. Ако имате представа, моля да ме уведомите. http://www.computer-juice.com/forums...0072efd-24040/ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| TCF държава и новите държави разлики. | Jonathon28 | Общността Новини & Чат | 8 | 18 Дек 2007 05:50 |
| Нови членове | cheddon | Представете Yourself Тук | 3 | 17 Окт 2007 14:07 |
| Нови членове | amanites | Представете Yourself Тук | 4 | 30ти септември 2007 06:47 |
| Нов член | squirt44 | Представете Yourself Тук | 6 | 25-ти септември 2007 03:22 |
| Здравейте нов член тук | Daverave | Представете Yourself Тук | 4 | 19-ти септември 2007 03:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |