menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Ahoj Nové členské ProGear:

Reply

Thread Nástroje
Old 1. června 2009, 15:49
Dárce Skupina

Default Ahoj Nové členské ProGear:

Za prvé, ahoj a vítejte na CJ. Druhé volno .......... Mohli byste se podívat na vlákno jsem asi na odkaz a podívejte se, jestli byste mi může pomoci ven? Já bych vám PM'ed ale nebyly zde tak dlouho, aby se pracovní PM lol. Vypadá to, že budete pracovat v opravně číst vaše příspěvky. Nikdo tady (nebo na jakoukoliv jinou 5 fórech jsem vyslán této at) byl schopen pomoci. MS technets nebyly žádné pomoci weither. Pokud máte ponětí, prosím dejte mi vědět. http://www.computer-juice.com/forums...0072efd-24040/
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
TCF členských a novými členskými rozdíly. Jonathon28 Společenství Novinky a chat 8 18. prosinec 2007 05:50
Nový člen cheddon Představte Yourself Zde 3 17. říjen 2007 14:07
Nový člen amanites Představte Yourself Zde 4 30. Září 2007 06:47
Nový člen squirt44 Představte Yourself Zde 6 25. Září 2007 03:22
Ahoj nového člena zde Daverave Představte Yourself Zde 4 19. Září 2007 03:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.