![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zatiaľ čo v hjt som klikol na "uložiť do Trend Micro" tlačidlo a je spojená mi na túto stránku: http://hjt-data.trend-braintree.com/...report=6550626 Na stránke je zoznam fór, ktoré si vedia poradiť sa s hjt logs. K dispozícii je tiež odkaz na TrendMicro poslať odkaz na "fóra, ktoré nie sú uvedené." Keď evilfantasy sa zdá byť trochu na legendu, že by to mohlo byť dobré pridať Computer-Juice na zoznam fóra, ktoré by mohli pomôcť s google hity atď Len si pre Dave a Evilfantasy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pekný nápad, děkuji, ocenila.
| |||
| |||
| Existuje veľa dobrých informácií tu. Kedy Merijn predané hjt do TrendMicro väčšine z malware bojujú spoločenstvo podporuje jeho rozhodnutie, ale potom by pobúrenie Trend pridaním "Analyze Tento" tlačidlo. Čítať HijackThis je teraz spyware? na WhattheTech blog. Majte na pamäti, že WhattheTech používa sa Tom Coyote fór, ktorá bola oficiálne Hijackthis pomôže fórum, do hjt bol predaný. |
|
| |||
| |||
| Ďalším vedomie. To môže byť ťažké sa dostať do tohto zoznamu. Všetky tieto sú ASAP člen fóra (Aliancia bezpečnostná analýza Odborníci). ASAP je akýmsi ako dievčenské. Musíte mať odkazy, priechod uplatnenie štandardov, sa dohodli na ASAP charty atď atď ... |