manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Community News & Chat

Register

Hot Deals Poglavlje

Reply

Thread Tools
Old 22. listopad 2006, 07:15
Member Group

Default Hot Deals Poglavlje

Bilo bi super da ima shopping sekciji ili hot poglavlje bavi gdje se ljudi mogli razgovarati o Rasprodaje su dobili, ili trgovački shopping iskustva. Vi nikada ne može ići u redu sa shopping!

Što mislite, bi to biti dobra ideja?
Old 15. prosinca 2006, 14:40
Novi član grupe

Uvijek je dobra ideja dijeliti vaše jeftino kupi s drugima! Sviđa mi se vaš način razmišljanja. : D

Lisa
Old 17 ožujak 2007, 19:27
Member Group

Mislim da je to dobra ideja, ali ovo se ne bi trebalo da bude zajednice o računalima? To je u osnovi poput dodavanja forum o mačke na zajednicu o krava! Osjećam da ova zajednica ima mnogo više za ponuditi, ali JA dont 'stvarno misliti da se sve iznenada se pretvara u zajednici o svemu i sve!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Best bavi, jamstva, izdržljivost na laptop? mr0624 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 17. studeni 2008 20:19
Nadam se da im u pravo sekciji? christine154 Općenito Software Chat 2 12. ožujak 2008 12:59
Pomoć s DEP (ne siguran ako Right Sekcija) ViKz Općenito Software Chat 8 29. Ruj 2007 15:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.