![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bilo bi super da ima shopping sekciji ili hot poglavlje bavi gdje se ljudi mogli razgovarati o Rasprodaje su dobili, ili trgovački shopping iskustva. Vi nikada ne može ići u redu sa shopping! Što mislite, bi to biti dobra ideja? |
|
| |||
| |||
| Uvijek je dobra ideja dijeliti vaše jeftino kupi s drugima! Sviđa mi se vaš način razmišljanja. : D Lisa |
|
| |||
| |||
| Mislim da je to dobra ideja, ali ovo se ne bi trebalo da bude zajednice o računalima? To je u osnovi poput dodavanja forum o mačke na zajednicu o krava! Osjećam da ova zajednica ima mnogo više za ponuditi, ali JA dont 'stvarno misliti da se sve iznenada se pretvara u zajednici o svemu i sve! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Best bavi, jamstva, izdržljivost na laptop? | mr0624 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 17. studeni 2008 20:19 |
| Nadam se da im u pravo sekciji? | christine154 | Općenito Software Chat | 2 | 12. ožujak 2008 12:59 |
| Pomoć s DEP (ne siguran ako Right Sekcija) | ViKz | Općenito Software Chat | 8 | 29. Ruj 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |