мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Цоммуниты Неус & Цхат

Register

Хот Деалс Поглавље

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. октобар 2006, 07:15
Мембер Гроуп

Default Хот Деалс Поглавље

Било би супер да има схоппинг секцији или хот поглавље бави где се људи могли разговарати о распродаје су добили, или трговачки схоппинг искуства. Ви никада не може да иде у реду са схоппинг!

Шта мислите, би то бити добра идеја?
Old 15. Јан 2006, 14:40
Нови члан групе

Увек је добра идеја да делите ваше јефтино купи са другима! Свиђа ми се ваш начин размишљања. : Д

Лиса
Old 17. Јан 2007, 19:27
Мембер Гроуп

Мислим да је то добра идеја, али ово се не би требало да буде заједнице о рачунарима? То је у основи сличан додавања форум о мачке на заједницу о крава! Осјећам да ова заједница има много више за понудити, ипак ЈА донт 'стварно мислити да се све изненада се претвара у заједници о свему и све!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Бест бави, гаранције, издржљивост на лаптоп? мр0624 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 17 новембар 2008 20:19
Надам се да им у право секцији? цхристине154 Уопштено Софтуаре Цхат 2 12 март 2008 12:59
Помоћ са ДЕП (не сигуран ако Ригхт Секција) ВиКз Уопштено Софтуаре Цхат 8 29. сеп 2007 15:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц