![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Било би супер да има схоппинг секцији или хот поглавље бави где се људи могли разговарати о распродаје су добили, или трговачки схоппинг искуства. Ви никада не може да иде у реду са схоппинг! Шта мислите, би то бити добра идеја? |
|
| |||
| |||
| Увек је добра идеја да делите ваше јефтино купи са другима! Свиђа ми се ваш начин размишљања. : Д Лиса |
|
| |||
| |||
| Мислим да је то добра идеја, али ово се не би требало да буде заједнице о рачунарима? То је у основи сличан додавања форум о мачке на заједницу о крава! Осјећам да ова заједница има много више за понудити, ипак ЈА донт 'стварно мислити да се све изненада се претвара у заједници о свему и све! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бест бави, гаранције, издржљивост на лаптоп? | мр0624 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 17 новембар 2008 20:19 |
| Надам се да им у право секцији? | цхристине154 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 12 март 2008 12:59 |
| Помоћ са ДЕП (не сигуран ако Ригхт Секција) | ВиКз | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 29. сеп 2007 15:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |