менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Спецпропозиції розділі

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 жовтня 2006, 07:15
Член групи

Default Спецпропозиції розділі

Було б чудово мати розділі покупок або гарячої розділ присвячений де люди могли б говорити про угоду вони отримали, або досвід торгівлі магазинів. Ви не можете піти неправильно з покупками!

Як ви думаєте, це було б гарною ідеєю?
Old 15 грудня 2006, 14:40
Нові члени групи

Доброю ідеєю поділитися купує угоду з іншими! Мені подобається ваш спосіб мислення. : D

Ліза
Old 17 березня 2007, 19:27
Член групи

Я думаю, що це хороша ідея, але не це повинно бути спільноту про комп'ютерах? Це, в основному, як додати форум про кішок на спільноту про корів! Я відчуваю, що ця громада має набагато більше запропонувати, але я не думаю, що вона повинна все раптово перетвориться в співтовариство про все і все!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Кращі угоди, гарантій, міцність на ноутбуки? mr0624 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 17 листопада 2008 20:19
Я сподіваюся, їм у правій частині? christine154 General Software чат 2 12 березня 2008 12:59
Допомога з DEP (не впевнений Якщо правій частині) ViKz General Software чат 8 29 вересня 2007 15:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.