![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Було б чудово мати розділі покупок або гарячої розділ присвячений де люди могли б говорити про угоду вони отримали, або досвід торгівлі магазинів. Ви не можете піти неправильно з покупками! Як ви думаєте, це було б гарною ідеєю? |
|
| |||
| |||
| Доброю ідеєю поділитися купує угоду з іншими! Мені подобається ваш спосіб мислення. : D Ліза |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це хороша ідея, але не це повинно бути спільноту про комп'ютерах? Це, в основному, як додати форум про кішок на спільноту про корів! Я відчуваю, що ця громада має набагато більше запропонувати, але я не думаю, що вона повинна все раптово перетвориться в співтовариство про все і все! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кращі угоди, гарантій, міцність на ноутбуки? | mr0624 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 17 листопада 2008 20:19 |
| Я сподіваюся, їм у правій частині? | christine154 | General Software чат | 2 | 12 березня 2008 12:59 |
| Допомога з DEP (не впевнений Якщо правій частині) | ViKz | General Software чат | 8 | 29 вересня 2007 15:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |