![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja kliknuo na gumb koji kaže 'uredi' (i kada hovered nad urediti / izbrisati, ali ne mogu pronaći gumb za brisanje!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete. Zašto, što je pogrešno?
| |||
| |||
| U drugom thread sam polovine gotovih odgovora i accidently kliknuli post - tako je napravio double posting - to je u "dijelove lista za moj računalo" ili summat kao da su konci. Sam uredio ga tako da je prazan, ali samo ako bi mogao obrisati onda bi bilo super. Cheers Dave! Tom |
|
| |||
| |||
| Nema problema, će to učiniti sada, hvala za pointcast Internet vanjska strana. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zašto nije jednostavno urediti post i nastaviti tipkati?
| |||
| |||
| Thingie, jer ja nisam ostvariti sve dok nakon što sam je završio. |
|
| |||
| |||
| ah, ok |
|
| |||
| |||
| Dave, učinio sam ga ponovno - možeš otarasiti ugoditi? Hvala http://www.computer-juice.com/forums...ny-vaio-18843/ |
|
| |||
| |||
| Učinjeno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje datoteke se mogu izbrisati | bluevin123 | Windows Operating Systems | 4 | 6. prosinac 2008 07:12 |
| Kako mogu izbrisati? | bol1 | Windows Operating Systems | 5 | 21 siječanj 2008 11:29 |
| Izbriši Spyshredder | tinkerbell | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 8. listopad 2007 22:07 |
| Please help! ne mogu izbrisati datoteku loš!? | Canadian2199 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. Ruj 2007 03:59 |
| Ne može se izbrisati virus | Matt999 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 4. Sep 2006 09:20 |
| Thread Tools | |
| |