![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som klikol na tlačidlo, ktoré hovorí, 'Upraviť' (aj keď vznášal nad upraviť / zmazať, ale nemôžem nájsť na tlačidlo zmazať!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete. Prečo, čo je zle?
| |||
| |||
| V iné vlákno jsem polovice hotové odpovede a náhodnom klikli poštou - tak urobil dvojité vysielanie - je to v "zozname dielov pre môj počítač" alebo summat rád, že vlákno. Som upravil tak, že je to len prázdna, ale keby ste ho smazat tak to by bolo super. Nazdraví Dave! Tom |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, bude to teraz, vďaka za bodování ju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo nie len upraviť príspevok a pokračovať zadaním?
| |||
| |||
| Thingie, pretože som sa realizovať až potom, čo som skončil. |
|
| |||
| |||
| ah, ok? |
|
| |||
| |||
| Dave, urobil som to znovu - môžete zbaviť prosím? Vďaka http://www.computer-juice.com/forums...ny-vaio-18843/ |
|
| |||
| |||
| Hotovo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aké súbory môžem odstrániť | bluevin123 | Operačné systémy Windows | 4 | 6. december 2008 07:12 |
| Ako môžem vymazať? | bol1 | Operačné systémy Windows | 5 | 21 januára 2008 11:29 |
| Odstrániť Spyshredder | Tinkerbell | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 8. októbra 2007 22:07 |
| Prosím pomôžte! Nemožno odstrániť zlý obrázok!? | Canadian2199 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 11. September 2007 03:59 |
| Nemožno odstrániť vírus | Matt999 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 4. September 2006 09:20 |
| Thread Tools | |
| |