![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја кликнуо на дугме који каже 'уреди' (и када ховеред над уредити / избрисати, али не могу пронаћи дугме за брисање!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете. Зашто, што је погрешно?
| |||
| |||
| У другом тхреад сам половине готових одговора и аццидентлы кликнули пост - тако је направио доубле постинг - то је у "делове листа за мој рачунар" или суммат као да су конца. Сам уредио га тако да је празан, али само ако би могао да избришете онда би било супер. Цхеерс Даве! Том |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, ће то учинити сада, хвала за скретница то вањска страна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зашто није једноставно уредити пост и наставити да куцате?
| |||
| |||
| Тхингие, јер ја нисам остварити све док након што сам је завршио. |
|
| |||
| |||
| ах, ок |
|
| |||
| |||
| Даве, учинио сам га поново - можеш отарасити угодити? Хвала хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...ны-ваио-18843/ |
|
| |||
| |||
| Учињено. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Које датотеке се могу избрисати | блуевин123 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 6 децембар 2008 07:12 |
| Како да избришете? | бол1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 21 јануар 2008 11:29 |
| Избриши Спысхреддер | тинкербелл | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 8 октобар 2007 22:07 |
| Плеасе хелп! не могу избрисати датотеку лош!? | Цанадиан2199 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 11. сеп 2007 03:59 |
| Не може се избрисати вирус | Матт999 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 4. Сеп 2006 09:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |