![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я натиснув кнопку, яка говорить: "Змінити" (і коли завис над редагувати і видаляти, але я не можу знайти кнопку "Видалити"!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете. Чому це що сталося?
| |||
| |||
| В іншому потоці я половина готової відповіді і випадкового натиснення пост - так зробила подвійної проводки - це в "список деталей для мого комп'ютера" або summat такий потік. Я Edited так це просто порожній, але якщо ви можете видалити його тоді було б здорово. Cheers Dave! Тома |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, зробимо це зараз, спасибі за зазначення його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому б вам не змінити посаду і продовжувати вводити?
| |||
| |||
| Thingie, тому що я не розумію, поки після того як я скінчив. |
|
| |||
| |||
| Ах, OK |
|
| |||
| |||
| Дейв, я зробив це знову - ви можете позбутися, будь ласка? Спасибо http://www.computer-juice.com/forums...ny-vaio-18843/ |
|
| |||
| |||
| Готово. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Які файли можна видалити | bluevin123 | Операційні системи Windows | 4 | 6 грудня 2008 07:12 |
| Як це видалити? | bol1 | Операційні системи Windows | 5 | 21 січня 2008 11:29 |
| Видалити Spyshredder | Tinkerbell | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 8 жовтня 2007 22:07 |
| PLEASE HELP! Неможливо видалити пошкоджений файл!? | Canadian2199 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 11 вересня 2007 03:59 |
| Не вдається видалити вірус | Matt999 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 4 вересня 2006 09:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |