![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дойде в тази articule за PC repairman, който е бил обвинен в нарушаване в офиса, да краде компютърен хард диск, след което се опитва да таксува да изтеглите липсващите данни на същия компютър и той остави компанията си кола извън офиса, както е направил разпада в, (тъжно е, че може да се измъкне от него, ако собственикът е "NT phoned производителя на PC) пълна история тук http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вероятно е TechGuy от PC World
| |||
| |||
| Na просто би го обучението си с тях и после излезе сам, когато той научи "т всички техни трикове M8
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |