![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τέθηκε σε όλη αυτή την articule για ένα pc repairman που έχει επιφορτιστεί με το σπάσιμο σε ένα γραφείο, κλέβοντας σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή και, στη συνέχεια, προσπαθεί να χρεώσει για να ανακτήσει τα δεδομένα που λείπουν για τον ίδιο υπολογιστή και αυτός αριστερά του αυτοκινήτου εταιρείας εκτός της έδρας, όπως έκανε το σπάσιμο, (λυπηρό είναι ότι μπορεί να έχεις από μακριά με το αν ο ιδιοκτήτης είχε `nt τηλεφώνησε ο κατασκευαστής του υπολογιστή) πλήρη ιστορία εδώ http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πιθανότατα TechGuy από το PC World
| |||
| |||
| Na μόνο ίσως έκανε μαζί τους την κατάρτιση και, στη συνέχεια, βγήκε με δική του όταν μαθαίνουν t `όλα τους τα τρικ M8
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ταχύτητες ISP, Really Dumb Ερώτηση | robina80 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 22 | 28 Αυγούστου 2009 04:05 |
| Αλήθεια χαζή ερώτηση παρακαλώ βοήθεια | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 3 | 31 Δεκ. 2008 05:27 |
| Χαζή ερώτηση για x86 και x64 | d0od | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 9ο Σεπ 2008 14:56 |
| Αυτό είναι πραγματικά prolly χαζή ερώτηση | ian65 | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 30 Δεκ. 2007 09:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |