![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Došao preko ovaj articule oko pc mehaničar koji je bio zadužen za lomljenje u uredu, krađe računala hard disk, a zatim pokušava naplatiti više povratiti nedostaju podaci na istom računalu i on ostavi svoj auto tvrtke izvan ureda kao što je učinio raspada u, (tužna stvar, mogao je dobio daleko sa njom ako je vlasnik imao `nt telefonom proizvođača, od PC) puni priča ovdje http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vjerojatno TechGuy iz PC World
| |||
| |||
| Na samo vjerojatno činio njegov trening s njima, a zatim je izašao na svoje kad je naučiti `t sve njihove trikove m8
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ISP Brzine, Stvarno Glup Question | robina80 | Networking, Modemi & VoIP | 22 | 28 kolovoz 2009 04:05 |
| Stvarno neinteligentni pitanje molim pomoć | robina80 | Off Topic Discussion | 3 | 31. prosinac 2008 05:27 |
| Nijem pitanje x86 i x64 | d0od | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 9. rujna 2008 14:56 |
| Ovo je stvarno glup prolly pitanje | ian65 | General Hardware Chat | 18 | 30. prosinac 2007 09:37 |
| Thread Tools | |
| |