![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הגיע דרך articule על PC repairman אשר חויב עם פריצה של Office, לגנוב את הדיסק הקשיח במחשב, ולאחר מכן מנסה לחייב לאחזר את הנתונים החסרים על אותו מחשב גם הוא עזב את החברה המכונית מחוץ למשרד כפי שהוא עשה את הפסקה, (דבר עצוב הוא עשוי של נמלט עם זאת, אם הבעלים היה `NT phoned ליצרן של PC) הסיפור המלא כאן http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כנראה TechGuy מ-PC World
| |||
| |||
| Na כנראה עשה את שלו רק אימונים איתם ואז יצא על עצמו כאשר הוא לא למד `כל טריקים m8
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהירויות ISP, באמת שאלה מטומטמת | robina80 | רישות, מודמים & VoIP | 22 | 28 אוגוסט 2009 04:05 |
| באמת טיפש שאלה בבקשה לעזור | robina80 | דיון Off topic | 3 | 31 דצמבר 2008 05:27 |
| טיפש שאלה על x86 ו x64 | d0od | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 9 ספטמבר 2008 14:56 |
| זה ממש מטומטם השאלה prolly | ian65 | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 30 דצמבר 2007 09:37 |
| שרשרת כלים | |
| |