![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atėjo per šį articulé apie PC remontininkas, kuris buvo apkaltintas įsibrovus į pareigas, vagystes kompiuterio kietąjį diską, o tada bandyti nemokamai gauti trūkstamus duomenis apie paties kompiuterio jis taip pat paliko savo įmonės automobilį už biuro ribų, nes jis nebuvo pertrauką (liūdna jis gali iš Upiekło, jei savininkas neturėjo "NT skambinau gamintojui, iš PC) Plačiau čia http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turbūt PC TechGuy Pasaulis
| |||
| |||
| Na tik tikriausiai padarė savo mokymą, o paskui išėjo dėl jo paties, kai jis mokosi `t visas savo gudrybes M8
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IPT greičiu, Really Dumb Klausimas | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 22 | Rugpjūtis 28, 2009 04:05 |
| Tikrai kvailas klausimas, prašom padėti | robina80 | Off Topic Discussion | 3 | 31 gruodis 2008 05:27 |
| Kvailas klausimas apie x86 ir x64 | d0od | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 9 rugsėjis 2008 14:56 |
| Tai prolly tikrai kvailas klausimas | ian65 | General Hardware Chat | 18 | 30 gruodis 2007 09:37 |
| Temos įrankiai | |
| |