![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дошао преко овај артицуле око пц механичар који је био задужен за ломљење у канцеларији, крађе рачунара хард диск, а затим покушава наплатити више повратити недостају подаци на истом рачунару и он остави свој ауто компаније ван канцеларије као што је учинио распада у, (тужна ствар, могао је добио далеко са њом ако је власник имао `нт телефоном произвођача, од ПЦ) пуни прича овде хттп://ууу.тецхдирт.цом/артицлес/200...08544817.схтмл
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вероватно ТецхГуы из ПЦ Уорлд
| |||
| |||
| На само вероватно чинио његов тренинг са њима, а затим је изашао на своје кад је научити `т све њихове трикове м8
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИСП-Брзине, стварно Глупи Питање | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 22 | 28. Авг 2009 04:05 |
| Стварно неинтелигентни питање молим помоћ | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 31 децембар 2008 05:27 |
| Нијем питање кс86 и кс64 | д0од | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 9. септембра 2008 14:56 |
| Ово је стварно глуп проллы питање | иан65 | Генерал Хардуаре Цхат | 18 | 30 децембар 2007 09:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |