![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прийшов через цей articule про ремонт ПК, який був звинувачений в порушенні в офісі, крадіжку жорсткого диска комп'ютера, а потім намагається заряд для отримання відсутніх даних на одному комп'ютері він залишив свій автомобіль компанії за межами офісу, як він Перерва в, (Сумно то він може в це сходило з рук, якщо власник був `NT подзвонив виробнику, РС) повну історію тут http://www.techdirt.com/articles/200...08544817.shtml
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ймовірно TechGuy від PC World
| |||
| |||
| На тільки, ймовірно, зробили його навчання з ними, а потім вийшов на свій власний, коли він дізнався, `T всі свої трюки M8
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |