menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Myslím, že problém s citací systému ..?

Reply

Thread Nástroje
Old 9. října 2008, 09:51
Dárce Skupina

Default Myslím, že problém s citací systému ..?

Ahoj, mohu se mýlit .. as I don't want to test je z pochopitelných důvodů .. ale jak je možné odstranit některé části citovat, takže jen citovat část chcete ..

Není také možné doplnit, nebo zcela změnit to, co si údajně řekla ..?

Jen jsem myslel, když jsem tohoto citovaný někdo náhodném zrušuje a poslední slovo ve větě, a to bez významu, a tak jsem napsal to zpět palců.

Old 9. října 2008, 09:55
Administrátor Skupina

Jo, není to chyba, fór byly takhle, protože kdy jindy.

Pochopitelně někdo dělá, že je poněkud dětinské a můžete vždy zobrazení původního nekótované post vidět, co se vlastně řekli ne.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. října 2008, 10:02
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Jo, není to chyba, fór byly takhle, protože kdy jindy.

Pochopitelně někdo dělá, že je poněkud dětinské a můžete vždy zobrazení původního nekótované post vidět, co se vlastně řekli ne.
Aha ok .. Jen jsem myslel, když někdo řekl něco jako:

Citace:
randomCJmember říká:

Ahoj kluci všechny vysát všechny vaše ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&&

/ Quote

Ahoj Dave, jsem zjistila, že skutečně urážlivé, randomCJmember by měl být zakázán.

Ale pravděpodobně byste zkontrolovat, zda to, co bylo původně vyslán před tím stejně .. Prostě je můj vlastní slídivý
Old 9. října 2008, 11:13
Dárce Skupina

Ano, pokud se něco takového děje, původní post by být kontrolovány, a že by bylo nejlepší, aby se se zprávou tlačítko tak. Nicméně na předchozích fórech jsem byl jeden (byl herní klan) jedna z nití skončili všichni změnu citovat něco učinit něco vtipného, potom přidat něco směšné na to.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
RIS Problem "Windows \ system32 \ config \ system" alfred01 Operační systémy Windows 0 17. června 2009 14:12
Compaq V5201US systému využití problém lnicole Obecné Software Chat 1 30. květen 2009 00:43
Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu lightfoot Obecné Hardware Chat 10 18. března 2009 05:48
Vážné problémy systému evoamac Operační systémy Windows 1 7. prosince 2008 05:47
Problém s nově-postavený systém citizencole Obecné Hardware Chat 28 16. říjen 2008 16:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.