![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mohu se mýlit .. as I don't want to test je z pochopitelných důvodů .. ale jak je možné odstranit některé části citovat, takže jen citovat část chcete .. Není také možné doplnit, nebo zcela změnit to, co si údajně řekla ..? Jen jsem myslel, když jsem tohoto citovaný někdo náhodném zrušuje a poslední slovo ve větě, a to bez významu, a tak jsem napsal to zpět palců.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, není to chyba, fór byly takhle, protože kdy jindy.
| |||
| |||
| Citace:
Citace: randomCJmember říká: Ahoj kluci všechny vysát všechny vaše ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Quote Ahoj Dave, jsem zjistila, že skutečně urážlivé, randomCJmember by měl být zakázán. Ale pravděpodobně byste zkontrolovat, zda to, co bylo původně vyslán před tím stejně .. Prostě je můj vlastní slídivý
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, pokud se něco takového děje, původní post by být kontrolovány, a že by bylo nejlepší, aby se se zprávou tlačítko tak. Nicméně na předchozích fórech jsem byl jeden (byl herní klan) jedna z nití skončili všichni změnu citovat něco učinit něco vtipného, potom přidat něco směšné na to.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| RIS Problem "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Operační systémy Windows | 0 | 17. června 2009 14:12 |
| Compaq V5201US systému využití problém | lnicole | Obecné Software Chat | 1 | 30. květen 2009 00:43 |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Vážné problémy systému | evoamac | Operační systémy Windows | 1 | 7. prosince 2008 05:47 |
| Problém s nově-postavený systém | citizencole | Obecné Hardware Chat | 28 | 16. říjen 2008 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |